Театралізоване свято "Осінній бал"

23 жовтня 2018 р.


Театралізоване свято "Осінній бал"


      23 жовтня в 1 класі відбулося традиційне свято «Осінній бал», на який були запрошені батьки першокласників, адміністрація, вчителі та гості гімназії.


   


      В урочисту мить розпочали чарівне свято всі учасники карнавалу, виконавши чудовий танок листочків під звуки прекрасної музики. Чудова, в пишному вбранні, королева Осінь (П'явка Наталія) прийшла на гостину і привела своїх синів – Вересня, Жовтня та Листопада (Андронов Марк, Руденко Климентій та Левшунов Олексій).


   

 

      Місяць Вересень завітав разом із щедрим урожаєм: господарем городу розсудливим Гарбузом (Головко Олег), яскравими Морквицями (Іванько Софію, Бєляєву Алісу), вітамінними огірочками (Білан Ніколь, Шевченко Максим), червоним Бурячоком (Орлова Анастасія), соковитою Динькою (Спіріна Софія, Василенко Аліна) та смачною Бараболею (Гороховська Анастасія).  Всі овочі й фрукти виконали чудовий хоровод під пісню «Ходить гарбуз по городу».


   

 

      Жовтень «розмалювував» осінніми фарбами краєвиди та запросив на свято птахів із лісу: Сороку (Шумік Єва), Ворону (Ковальська Анна) та Синичку (Гринко Катерина). Пташки подякували за турботу про них в холодну пору і разом з усіма дітлахами подарували присутнім чудову пісню «Дощик».


   

 

      Листопад розструсив навколо осіннє листя та запросив на бал лісових звірів:

хитру Лисичку (Ровінська Марія), Зайчат (Сімейко Анастасія та Телега Анна), Білочку (Ходобаш Антонія), Ведмедика (Литвиненко Поліна), Їжачка (Чорна Софія).

Всі звірі розповіли гостям про свою підготовку до зими.



  

 

      Непомітно бал добігає кінця, осінні місяці і щедра Осінь збираються в довгу путь до наступного року. Діти проводжають їх піснею «Осінь у лісі». А щоб королева балу не сумувала від розлуки, малята подарували гостям веселу пісеньку про осінь англійською мовою.


   


       Батьки першокласників та гості свята відзначили високий рівень організації музичного дійства, яке підготували та провели наші педагоги: куратор 1 класу Гасюк Оксана Василівна, вчитель музики, заслужена артистка естрадного мистецтва України Галанська Валерія Валеріївна та вчитель хореографії Яцків Роман Ярославович. Завдяки їм малюки, які ще два місяці тому вперше переступили поріг гімназії, майстерно танцювали, співали та розповідали вірші.



 


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта