Співпраця приватної Лінгвістичної гімназії

з Христинівською загальноосвітньою школою №2.

Урочистий концерт до Дня вчителя

21 вересня 2018 р.


Співпраця приватної Лінгвістичної гімназії

з Христинівською загальноосвітньою школою №2.

 Урочистий концерт до Дня вчителя


    21 вересня 2018 року   на   запрошення   засновника   та директора приватної    Лінгвістичної   гімназії   (м. Київ), випускниці Христинівської ЗОШ №2 Дашковської Валентини Петрівни відбулася творча поїздка педагогів та учнів Христинівської загальноосвітньої школи №2 до Лінгвістичної гімназії. Очолила делегацію директор ЗОШ №2 Кравченко Людмила Петрівна. У поїздці взяли участь директор районного будинку культури Свіщенко Віктор Михайлович та педагоги Христинівської ЗОШ №2.

      

        Метою  поїздки  були  розвиток   дружніх  стосунків  та обмін досвідом   між   учнівськими   та педагогічними колективами двох шкіл. 

    Візит розпочався знайомством христинівчан зі специфікою роботи приватної Лінгвістичної гімназії, особливостями навчально-виховного процесу, звичаями та традиціями закладу.

    

       

     Продовжився візит спільним   концертом, який  відбувся в Червоній залі кінотеатру «Флоренція» і був  присвячений  Дню вчителя.

     Відкрив святкову програму гімназійний ансамбль барабанщиків, який виконав музичне дефіле.

   

      Основною гостею на святі була вчителька української мови та літератури Свіщенко Валентина Володимирівна, яка свого часу навчала  грамоті  однокласниць  Валентину  Петрівну   Дашковську  і Людмилу Петрівну Кравченко. Тому Валентина Петрівна щиро дякувала своїй наставниці, яка давала глибокі знання з української мови, вчила пізнавати світ та мудрими порадами готувала до дорослого життя. У свою чергу Валентина Володимирівна висловила слова вдячності за запрошення, привітала всіх присутніх зі святом та відзначила, що пишається своєю випускницею Валентиною Дашковською та відчуває велике щастя  від того, що вона, ставши такою високоповажною та успішною людиною столиці,   ніколи   не  забуває   рідної  школи,   своїх   наставників   і батьківського дому. 


    Хор учнів приватної Лінгвістичної гімназії виконав для всіх педагогів пісню «Вчителька».

     Далі естафету  прийняли  христинівчани полум’яними словами про свою землю:

«Благословенна будь, Христинівська земля!

І лагідно щедра на таке коріння,

Щоб на твоїх оспіваних полях

Росли і зріли нові покоління»

 

  «Пісню про Христинівку» з гордістю про рідне місто заспівав директор районного будинку культури Віктор Свіщенко.

    

     Дівчата в українських костюмах вручили коровай своїй землячці Валентині Петрівні Дашковській.

     

      З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор Христинівської ЗОШ №2 Кравченко  Людмила Петрівна.  Вона   розповіла   про   досягнення   школи,  побажала   успіху  і  процвітання   гімназії,     привітала    вчителів  з   наступаючим    професійним    святом      і  запросила  педагогічний  та учнівський колективи гімназії відвідати Христинівську школу №2.

         

  Концертну програму продовжив випускник Христинівської школи № 1, лауреат Міжнародних конкурсів вокалістів Олександр Федоренко, який привітав земляків зі святом Різдва Пресвятої Богородиці, а Валентині Петрівні подарував букет чудових троянд. У його виконанні прозвучали пісні:«Аве Марія» та «Ой ти, дівчино, з горіха зерня». 

                                                        

      Ансамбль гітаристів гімназії виконав запальну кубинську народну пісню «Малюк».

    

     Яскравий концертний номер підготували чарівні вихованки гімназійного колективу естрадно-спортивного танцю «Екстрім».

   

    Усі глядачі поринули в чарівний світ східного танцю разом із переможницею та призеркою міжнародних конкурсів та фестивалів, ученицею 5 класу нашої гімназії Тесленко Аделією.

      

    Чудовий виступ продемонстрували переможці Всеукраїнських та обласних мистецьких конкурсів, вокальний ансамбль «Грація»  Христинівської ЗОШ №2  піснею «Про школу».


     Шквал оплесків викликав чарівний виступ вихованок колективу естрадно-спортивного танцю «Екстрім» з хореографічною композицією «Журавлі».

  

     Естафету поздоровлень продовжили  переможці та лауреати Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та районних конкурсів і фестивалів, вихованці зразкового хореографічного колективу «Барви» Христинівської ЗОШ №2 неперевершеним і запальним українським танцем.

     

     


         А  Кіра  Кас’янова,  шестикласниця  гімназії,   лауреат  І   та   ІІ  ступенів  Всеукраїнських    та  Міжнародних  конкурсів,  фіналістка  телепроектів  «Україна  має талант»  та  «Голос. Діти»,   в супроводі гімназійного хору виконала пісню «Мы - Вселенная». 

   

    Під оплески глядачів кращі вихованки вокальної і танцювальної студій  гімназії  заспівали пісню «Це – моя земля».

    Фінальним акордом концерту стала пісня «Родина» у виконанні всіх артистів  гімназії, Христинівської ЗОШ №2, Олександра Федоренка, Віктора Свіщенка та Валентини Дашковської.

    

      
    

      Усі 28 учнів Христинівської школи № 2, які вперше виступали на столичній сцені, отримали подарунки від Валентини Петрівни, яка є засновником «Благодійного фонду Валентини Дашковської», що  підтримує юні обдарування рідної школи.

              

    Неймовірний і феєричний концерт закінчився, а свято продовжилося у ресторані «Гольфстрім».

   Після смачного обіду для дітей була організована екскурсія по м. Києву, яку люб’язно провів екскурсовод   гімназії    пан   Михайло  Івусь.  Учні   проїхали   головними  вулицями    столиці   та  з незабутніми враженнями і емоціями повернулися додому.  


  

    Чудово, що така тепла зустріч відбулася саме в благодатний день Різдва  Пресвятої  Богородиці і започаткувала співпрацю колективів двох навчальних закладів!

Нехай Божа мати допомагає нам у такій чудовій співпраці!

До нових зустрічей!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта