Новорічна вистава-казка за участю

учнів приватної Лінгвістичної гімназії

21 грудня 2019 р.


Новорічна вистава-казка за участю

учнів приватної Лінгвістичної гімназії


     21 грудня 2017 року в приміщенні кінотеатру «Флоренція» відбулася феєрична вистава «Новорічна мрія Макса» за участю учнів приватної Лінгвістичної гімназії. На свято була запрошена вся гімназійна родина, батьки та родичі гімназистів, вчителі й працівники гімназії.

      Розпочалося дійство зі знайомства із загадковим Казкарем (Дереза Владислав), який запросив усіх присутніх поринути в дивовижний світ зимової феєрії. Казкар розповів історію про Крижану королеву, що була заворожена чарівним каменем Кризалітом. Безжальна Королева назавжди позбавила жителів казкової країни чарівного свята – Нового року. А зняти злі чари й визволити володарку від холоду зможе лише хлопчик із добрим і світлим серцем, який розіб’є Кризаліт і поверне свято…


      Дія казки розгортається в замку Крижаної королеви (Смоленська Маргарита). Холодна красуня бачить у чарівному дзеркалі маленького сміливця Макса (Ковриженко Даня), який мріє про Новий рік, вірить у мрію й готовий боротися за неї. Крижані фігури за наказом Королеви знаходять Макса, схоплюють хлопчика й рушають до злої  чаклунки Зелінди(Касьянова Кіра).

                            

      

     Дійство продовжується таночком дивовижних звірят (учні 1-го класу) в зачарованому лісі. У Зелінди Макс знайомиться з Беллою (Гузько Ксенія), яка виявилася забутою донькою Крижаної королеви. Белла мріє, щоб злі чари щезли, а мама знову стала доброю чарівницею. Діти разом вирушають за допомогою до Володаря Часу(Скопич Владислав) через чарівний камін. Малечу зустріли слуги Господаря ритмічним танком годинників. А сам Володар Часу не зміг зарадити біді, адже, як виявилося, казковий годинник не б’є дванадцяту, бо його головний механізм забрала Крижана королева.  І тут Макс згадав про Казкаря, який і допоміг дітям опинитися в замку Королеви…

     

     

     

        Казку продовжив молодший хор гімназії чарівною музичною композицією «Wild Child».А тим часом Макс і Белла шукають Кризаліт, але потрапляють в пастку Королеви, що має на меті перетворити дітей на крижані фігури. Та хоробрий хлопчик вчасно вихоплює з верхівки палиці Королеви Кризаліт і розбиває його на дрібні скельця! Крижана королева стає доброю, обіймає свою донечку, а Макс вставляє механізм в центр годинника, який вмить б’є дванадцяту! Всі неймовірно щасливі! А фінальним акордом дійства стала музична композиція «Новий рік» у виконанні всіх учасників свята.

     

     

     Ми щиро дякуємо всім нашим маленьким талановитим артистам за таку чудову виставу, вчителю музики Галанській Валерії Валеріївні та вчителю хореографії Яцківу Роману Ярославовичу за підготовку та організацію свята, а адміністрації кінотеатру «Флоренція» за гостинний прийом.

     

     З Новим роком! Хай здійсняться Ваші заповітні мрії, а злагода, мир, затишок і достаток панують у Ваших оселях! Нехай увесь світ наповниться добром, а Ваші душі будуть осяяні сонцем! Щастя, радості, гармонії і благополуччя в новому 2019 році!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта