Виховний захід "Миколая зустрічаймо в цей святий величний час" у 4-Б класі

19 грудня 2018 р.


Виховний захід "Миколая зустрічаймо в цей

святий величний час" у 4-Б класі


              Наближається улюблений, довгожданий час – час зимових канікул і новорічних свят. Першим і  найочікуванішим святом для дітлахів є День Святого Миколая - покровителя дітей і мандрівників. З незапам’ятних часів на Україні напередодні свята в дитячі черевички, виставлені біля  порогу, або ж під подушку кладуть цукерки й подарунки. Ні для кого не секрет, що в цій добрій казці криється історія життя реальної людини, що жила в другій половині III століття і прославилася своєю безмірною любов’ю до всіх людей. За переказами, напередодні Різдва Микола виходив на вулицю й роздавав дітям солодощі та подарунки.

      

      

          Шануючи традиції українського народу, 19 грудня 2018 року в приватній Лінгвістичній гімназії відзначали День Святого Миколая. Куратор 4-Б класу Шишова Ольга Сергіївна разом зі своїми вихованцями організувала й провела цікавий захід «Миколая зустрічаймо в цей святий величний час». Учні розповіли про життя святого Миколи, зачитали вірші про його доброчинність і милосердя й уславили Чудотворця піснею  «Ой хто, хто Миколая любить».

      

      

      

          У народі вважалося, що подарунки від Миколая отримують тільки слухняні діти, а неслухи знаходять  під подушкою  різки. Ангели повідомляють Миколаю про хороші вчинки дітлахів, а чорт нашіптує про всі дитячі провини. Тож і до нас на свято прокрався Чортик (Левшунов Дмитро), який зазіхнув на чемність нашої малечі. Але ніхто не зважив на прискіпу, адже дітлахи чекали на величного гостя – святого Миколая. І він не забарився! У супроводі Ангелів (Артем’євої Ірини, Мінецької Лізи та Гусейнової Ганни) святий Миколай (Крапивенко Данило) завітав у 4-Б клас! Чудотворець поздоровив усіх зі святом, а діти пообіцяли Миколаю бути чемними, жити в злагоді й мирі, гарно навчатися, а також поважати батьків та вчителів! Ніхто з дітей не залишився без дарунка! Але на цьому сюрпризи не закінчилися! Директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська подякувала дітлахам за прекрасні виступи і привітала кожного учня чудовим солодким подарунком!

   

Вітаємо всіх зі звятом Миколая!

Плекаймо добро й милосердя, будьмо чуйними, уважними й доброзичливими!

І нехай Господь оберігає


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта