Прощавай, Букварику! (свято в 1 класі)

18 квітня 2019 р.

 

Прощавай, Букварику!

(свято в 1 класі) 

 

          Ось  вже майже добігає кінця навчальний рік. Але для наших першокласників він був особливим. Адже для них все було вперше: перший дзвоник і перший урок. І ось уже дітлахи запрошують батьків та вчителів на свято прощання з їх найпершою книжкою - «Букварем»!

Разом з куратором Гасюк Оксаною Василівною, вчителем музики Галанською Валерією Валерівною та вчителем хореографії Яцківом Романом Ярославовичем діти ретельно готували концертну програму.


     

          І нарешті настав цей  радісний день! На свято зібралися шановні батьки та вчителі! В урочисту мить привітали всіх присутніх в залі ведучі (Чорна Софія та П’явка Наталія), які радісно запросили до класу головного героя – Букварика (Руденко Климентій).


      

          О ні! Раптом з’явилася Шапокляк(Ходобаш Антонія), яка задумала сховати всі літери Абетки і зірвати свято! Але на допомогу Букварику прилетіла добра Фея (Ровінська Марія) , яка за допомогою чар перетворила всі літери на квіти і в залі розпочалася справжня казка…


     

          Гості свята потрапили в незвичайну країну, де зустрілися з прекрасними квітами (Бєляєва Аліса, Шевченко Максим, Білан Ніколь, Сімейко Анастасія, Головко Олег, Орлова Анастасія, Андронов Марк, Гороховська Анастасія, Телега Анна, Левшунов Олексій, Лойленко Дар’я, Шумік Єва, Литвиненко Поліна, Ковальська Анна, Іванько Софія, Гринько Катерина, Чепа Артем) Діти підготували та розповіли віршики, а фея-чарівниця закружляла всі квіти в дивовижний танок, який розтопив серце Шапокляк!

Також на свято завітала майбутня книжка дітлахів – Читанка (П’явка Наталія), яка привела з собою ансамбль Ложкарів.

     

           Музичні дарунки підготували для гостей Гринько Катерина, Ходобаш Антонія та Бєляєва Аліса, які виконали на фортепіано  відомі п’єси та етоди. І всі учні заспівали веселу пісню «Мій букварик».

     

     

  

           Але свято продовжується! До класу завітали літери англійської абетки! Учні представили гостям казкову інсценізацію англійською мовою, яку підготували з допомогою талановитих вчителів: Тараненко Наталії Петрівни, Кузь Юлії Володимирівни та Мороз Анастасії Віталіївни.


     

          Концерт добігає кінця. Першокласники схвильовані і радісні водночас, адже для них це було не просто свято, а своєрідний перший іспит, який вони склали на «Відмінно!» Попереду на них чекає ще довга та захоплива подорож країною знань!


    

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта