Випускний вечір 9 класу

14 червня 2019 р.

Випускний вечір 9 класу

      14 червня 2019 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи.

    

      Розпочала свято директор і засновник гімназії Дашковська_Валентина_Петрівна. Вона привітала випускників зі святом, побажала їм щасливої долі, удачі, досягнення поставлених цілей, нових творчих звершень, вірних друзів на життєвому шляху та бути вдячними батькам та вчителям, які вкладали у них душу, оточювали їх щоденно любов'ю та турботою. Валентина Петрівна вручила випускникам свідоцтва про базову освіту.

        

        

         Ось і відлетіла у неозору даль ваша п’ятнадцята весна, минає дитинство… І залишаються від нього тільки звуки, які наближають до класу кроки вчителя, скрип крейди, шум дощу і аромат – аромат квітів учителям на прощання.

      

      

       Промайнуло дев’ять шкільних років, які були цікавими,  веселими, радісними,  а  інколи сумними. Але завжди поряд були учителі, друзі, які у скрутну хвилину вміли сказати  слово підтримки, дати важливу пораду. Для кожного дев’ятикласника гімназія стала рідною домівкою.

      

      

      У першу чергу  дев’ятикласники подякували   директору і засновнику гімназії Валентині Петрівні Дашковській за можливість навчатися у такому чудовому закладі, за тепло і затишок, за родинну атмосферу.   Також висловили слова вдячності вчителям і найріднішим людям – своїм батькам. 

      

Любі випускники!

Бажаємо успіхів у всіх починаннях!

Нехай щастить!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта