Засідання клубу країнознавців «A Tour around English-speaking countries»

для учнів 9-го класу

11 лютого 2018 р.

Засідання клубу країнознавців

«A Tour around English-speaking countries»

для учнів 9-го класу

 


   11 лютого 2018 року в 9 класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося засідання клубу країнознавців «A Tour around English-speaking countries». Захід провели вчителі англійської мови Горбанівець Вікторія Олександрівна, Блажкевич Тетяна Анатоліївна й Тараненко Наталія Петрівна.

     Учні сформували 4 команди, кожній з яких було присвоєно назву англомовної країни: «Великобританія», «Сполучені Штати Америки», «Австралія» й «Канада». Команди мали заздалегідь знайти інформацію про відповідну країну та презентувати її на уроці. 

   Дев’ятикласники підготували мультимедійні презентації та змістовні доповіді про географічні й кліматичні умови, населення, історичні та культурні особливості й символи кожної з країн. На уроці учні спілкувались тільки англійською мовою та захоплено ділилися найцікавішими фактами про найбільші англомовні країни світу.
    

    Засідання клубу країнознавців викликало неабиякий інтерес учнів, які навіть  після уроку продовжили дискусію про цікавинки Великобританії, Австралії, Канади та Сполучених Штатів Америки.



G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта