Святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню

7 березня 2018 р.

 

Святковий концерт,

присвячений Міжнародному жіночому дню

         

           Напередодні Міжнародного жіночого дня учні приватної Лінгвістичної гімназії підготували святковий концерт для своїх любих матусь, бабусь та сестричок. Концерт відбувся в приміщенні кінотеатру «Флоренція», куди завітала вся гімназійна родина, батьки та родичі гімназистів, вчителі й працівники гімназії, а також запрошені гості. Кожен концертний номер був сповнений ніжної любові та вдячності найдорожчим людям.


        На початку заходу на гостей чекав феєричний флешмоб у виконанні хлопчиків п’ятого та шостих класів гімназії. Ведучі свята - учні 10 класу Лінгвістичної гімназії Скопич Владислав і Стрехо Владислав - привітали всіх дівчат та жінок з 8 березня. Вони запросили на сцену наших талановитих другокласників, які відкрили концерт вокально-хореографічною композицією «Дівчинка-весна».

     

     

      Продовжили концерт наші юні артисти, учні 3-х класів, які подарували всім мамам чудову пісню «Мама - одно есть слово на планете».

     

      Потім на сцену запросили засновника й директора нашої гімназії Валентину Дашковську, щоб привітати її від усієї гімназійної родини чудовими квітами та теплими словами.

      Начальник відділу кадрів Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Онищенко Галина Олександрівна вручила Валентині Петрівні Грамоту від Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич за сумлінну та бездоганну працю, досягнення успіхів у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

                 

       До поздоровлень приєдналися радник голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Фредюк Микола Миколайович та Голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича, заслужений діяч культури Польщі пані Ірена Гільова.

                                       

      Незабутнім подарунком для Валентини Петрівни та всіх присутніх жінок став виступ лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів, соліста Київського академічного муніципального оркестру, саксофоніста Михайла Епіфанова.

      Святковий весняний дарунок, пісню «Пролісок», підготували учні 1 класу.

     

     Потім усі глядачі поринули в чарівний світ східного танцю разом із переможницею та призеркою міжнародних конкурсів та фестивалів, ученицею 4 класу приватної Лінгвістичної гімназії Тесленко Аделією. Продовжив концерт ансамбль гітаристів приватної Лінгвістичної гімназії в супроводі керівника ансамблю - лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів Семенюк Анастасії Олександрівни. Наші юні музиканти виконали музичний твір Ігоря Шошина "Танцюй,  Айша!"

     

     Шквал оплесків викликав неперевершений виступ учениці 5 класу, лауреата І та ІІ ступенів всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фіналістки телепроектів «Україна має талант» та «Голос. Діти» Кас’янової Кіри в супроводі гімназійного хору із піснею «Run».

     

     Яскравий концертний номер підготували чарівні вихованки гімназійного колективу естрадно-спортивного танцю «Екстрім» під керівництвом лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів зі спортивних та бальних танців, вчителя хореографії Яцківа Романа Ярославовича.

     

      Чудовий виступ продемонстрували учні 4 та 5 класів із надзвичайно чуттєвою та доброю піснею «Мир, который нужен мне».  А гімназистки 6-А та 6-Б класів виконали яскраву та колоритну українську пісню «Мамин оберіг».

     

       Родзинкою свята став виступ лауреата міжнародних конкурсів вокалістів, соліста Київського театру оперети Олександра Федоренка. Для всіх жінок пан Олександр виконав пісню «Мама»,      а також пісню Ігоря Поклада «Кохана», яку він присвятив нашому директору Валентині Петрівні.

     

     

     А далі пан Олександр у супроводі хору приватної Лінгвістичної гімназії виконав чудовий всім відомий романс «Дорогой длинною» Олександра Вертинського.

     

     А фінальним акордом концерту стала пісня «Країна дивовижних мрій» у виконанні всіх солістів гімназії, гімназійного хору, вчителя музики Валерії Галанської та директора гімназії Валентини Дашковської. 

   

   

 

Любі жінки!

Бажаємо вам міцного здоров’я, молодості в душі

та взаємного кохання!

Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваше серце,

а всі Ваші мрії збуваються!

Зі святом Вас!!!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта