7 квітня 2018 р.
Весняний ярмарок
7 квітня у фойє
гімназії в рамках декади природничих наук учитель біології та географії Бурков Павло Андрійович провів ярмарок
вітамінних страв та цілющих напоїв «Фітобар». Хоча це свято для нашої гімназії
є традиційним, та кожного року діти вражають своєю креативністю.
На ярмарку
гімназисти мали можливість не лише продемонструвати свої оригінальні й корисні
смакітки, а й заробити невеликі гроші.
Цього разу
дружна гімназійна родина із задоволенням посмакувала такими стравами та
напоями:
1 клас:
1) Десерт «Желейний бум»
(Клічук Нікіта);
2) Десерт «Кокосовий рай»
(Гриньова Марта);
3) Десерт «Корисна нутела»
(Гончар Крістіна);
4) Десерт «Фантастика»
(Мамрай Яна);
5) Смузі «Фруктове асорті»
(Жирко Варвара); |
6) Цілющий напій «Вітамінна
сила»
(Гулицький Денис);
7) Фруктовий салат
(Євтєєва
Ліза);
8) Десерт «Чарівна вишня»
(Задворнов Тімур);
9) Десерт «Фруктинка»
(Ксеник Владислав);
10) Фруктовий фреш
(Лазаускас Тимофій). |
2 клас:
1) Желе «Весняне» (Субота
Катя);
2) Десерт «Шоколадні яйця»
(Корнійчук Каміла);
3) Персикове желе (Нестерук
Влад);
4) Мафіни з імбирем та
вишнею
(Положенцев Андрій);
5) Млинці з яблуками (Баєва
Влада);
6) Запіканка (Мальчевська
Марія);
7) Пиріжки та березовий сік
(Стефанська Олександра);
8) Оладки з яблуками
(Євтушенко Нонна);
9) Сухофрукти й горіхи
(Сіроштан Тимофій);
10) Пиріг із вишнями
(Олефіренко Ліза);
11) Млинці з шоколадом
(Гоцуляк Олег).
3-А клас:
1) Фреш «Fitness bar»
(Бурлака Альбіна);
2) Кекс «Крихітка» (Вітряк
Максим);
3) Фруктовий шашлик та чай
(Кармалеєв Артем);
4) Яблука «Солоденькі»
(Ельгінді Даніїл);
5) Желе «Чарівне» (Мінаєва
Аліна);
6) Фруктовий салат «Весела
квітка» (Шатайкіна Поліна);
7) Десерт «Супербісквіт»
(Партола Ксенія);
8) Льодяники «Найсмачніші»
(Царенок Анастасія);
9) Цукерки «Золоті»
(Чернолевський Ярослав);
10) «Фруктова насолода» і
«Весняне сонечко» (Трухан Марія);
11) Десерт «Фітосмаколики»
(Костерний Нікіта);
12) Вафельні трубочки
(Ткачока Аня);
13) Пахлава, рулет та узвар
(Тонконог Михайло).
3-Б клас:
1) Вівсяне печиво (Левшунов
Дмитро);
2) Фітошашличок та печиво
«Бджолина радість»
(Скворцова Олеся);
3) Маковий рогалик (Боднар
Станіслав);
4) Печиво «Тріщинка»
(Артем’єва Ірина);
5) Десерт
«Бананово-шоколадне ведмежа»
(Філоненко Денис);
6) Обліпиховий сік (Дерябіна
Аделіна);
7) Мультифруктовий сік
(Сівограков Андрій);
8) Цукерки «Шоколадний
їжачок»
(Полікша Гордій);
9) Желе в асортименті
(Гречаник Тимур);
10) Банановий торт (Десик
Тимофій);
11) Печені яблука
(Крапивенко Данило);
12) Фреш «Ранкова свіжість»
(Мінецька Ліза).
4 клас:
1) Ягідний морс (Ковриженко
Даніїл);
2) Яблучна шарлотка
(Ковриженко Даніїл);
3) Печиво з насінням
соняшника
та кокосовою стружкою (Колос Артем);
4) Лимонад (Тесленко
Аделія);
5) Десерт «Трайфі»
(Васильченко Женя).
5 клас:
1) Чай із шипшини «Цілющий»
(Крапивенко Софія);
2) Фітошашличок «Вітамінний
фонтан»
(Бурцева Катерина).
6-А клас:
1) Вершкова панакота з
малиновим мусом
(Короткевич Анна);
2) Печиво «Шоколадна мрія»
(Сиваченко Ліза);
3) Лимонний фреш (Телега
Олександр);
4) Млинці «Бабусині»
(Бородай Софія).
6-Б клас:
1) Десерт «Ранковий» (Артем
Климчук);
2) Апельсинове желе (Вітенко
Леонід);
3) Тропічний смузі (Буркова
Ліза, Косицька Софія,
Данілевич Аліна, Мазур Уляна);
4) Фітошашличок
«Мультифрукт»
(колективна робота 6-Б класу);
5) Шоколадно-банановий смузі
(колективна робота 6-Б класу);
6) Напій «Літній»
(колективна робота 6-Б класу);
7) Смузі «Весняний»
(колективна робота 6-Б класу);
8) Дієтичний напій «Смузі
для зірок» (колективна робота 6-Б класу).
7 клас:
1) Сік «Еліксир життя»
(колективна робота);
2) Желе «Весняна фантазія»
(колективна робота);
3) Коктейль «Фруктовий бум»
(колективна робота);
4) Канапе «Смачне
задоволення» (колективна робота).
8 клас:
1) Апельсинове желе в цедрі
(Бородай Богдан);
2) Желейно-фруктовий торт
«Тропіки» (Пайда Каріна і Вовнянко Джессіка).
Учні від
душі поласували корисними смаколиками з натуральних продуктів та
продемонстрували свої неабиякі кулінарні досягнення.