Відвідання фестивалю "Патріотичний NON-STOP"

7 жовтня 2017 р.


Відвідання фестивалю

«Патріотичний NON-STOP»

 

      7 жовтня 2017 року учні 10-11 класів приватної Лінгвістичної гімназії у супроводі вчителя     з захисту Вітчизни Довганюка Миколи Григоровича відвідали національно-патріотичний фестиваль «Патріотичний NON-STOP», який пройшов на території центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Азовець» з нагоди Дня захисника України.

      

     Метою заходу було ознайомлення з історією українського народу, вшанування пам’яті героїв-захисників України та  заохочення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

     Для гостей були проведені показові виступи клубу хортингу «Пантера», клубу бойового гопака «Шаблезуб», виступи колективів  дитячої та юнацької творчості.

      У заході взяли участь більше 230 юнаків та дівчат із освітніх закладів столиці.

    Гімназисти ознайомились із експозиціями військової зброї та техніки, що знаходиться на озброєнні Української армії, відвідали презентаційні майданчики патріотичних громадських організацій, арт-майстерні, виїзні експозиції музеїв військово-історичного профілю при навчальних закладах м. Києва.
      

    Представники центру «Азов» підготували практичні заняття на такі теми: «Ознайомлення     з матеріальною частиною автоматичної зброї» і «Тактична медична допомога».
      

    Під наглядом інструкторів центру кожен бажаючий мав змогу спробувати себе в скелелазінні на дванадцятиметровому скеледромі. Звичайно ж, такі бажаючі були і серед учнів нашої гімназії.
      

        Гімназисти наочно ознайомились із військовою технікою,  закріпили навички поводження  з вогнепальною зброєю,   вивчені    на  уроках  предмету "Захист Вітчизни",  а   також  активно і  з користю відпочили на свіжому повітрі.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта