Урок мужності та героїзму, присвячений 74-й річниці визволення Києва

від німецько-фашистських загарбників

6 листопада 2017 р.

Урок мужності та героїзму,

присвячений 74-й річниці визволення Києва

від німецько-фашистських загарбників

 

     6 листопада 2017 року з нагоди 74-ї річниці визволення столиці України міста-героя Києва від німецько-фашистських загарбників учитель історії, кандидат історичних наук Іванілов Олександр Вікторович провів урок пам’яті для учнів 10-11 класів.
       

    Метою уроку було формування у гімназистів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого на прикладі подвигу людей, які загинули під час окупації та визволення Києва від німецько-фашистських загарбників; виховання поваги та шанобливого ставленння до ветеранів і учасників війни.

    Весь інформаційний блок було об’єднано у дві макротеми: життя в окупованому місті та визволення Києва у 1943 році. Візуальний супровід уроку було здійснено за дидактичними презентаціями, розробленими вчителем.
       

     Гімназисти отримали можливість на 45 хвилин перенестися у воєнну добу, ознайомитися з історичними     подіями,     пов’язаними   з  роллю Києва у   війні,   вчинками  й   долями   людей,  що захищали та визволяли столицю, а також жили в місті в роки окупації. У ході уроку були висвітлені історичні події, які наближали звільнення України від німецько-фашистських загарбників. Учні підготували і прочитали вірші про героїзм визволителів Києва. Пам'ять загиблих у Другій світовій війні гімназисти вшанували хвилиною мовчання.



G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта