Участь директора гімназії Валентини Дашковської

у конференції «Польща - брама до Європи»

30 листопада 2017 р.

 

Участь директора гімназії Валентини Дашковської

у конференції «Польща – брама до Європи»

 

      30 листопада 2017 року в приміщенні Торгово-промислової палати України відбулась міжнародна конференція «Польща – брама до Європи».

         Організатором конференції виступила Спілка підприємців поляків України за підтримки Сенату Республіки Польща та Фонду «Допомога полякам на Сході».

         У конференції взяли участь другий секретар Посольства Республіки Польща в Україні пан Ян Мазурек, президент Спілки підприємців поляків України пан Володимир Мідзяновський, голова польської політичної партії "Солідарність" пан Станіслав Костецький, представники різноманітних сфер бізнесу з України та Польщі.


        Також у конференції взяла участь директор нашої гімназії пані Валентина Дашковська.  

        На конференції розглядалась тема розвитку польсько-українських відносин у сфері економіки, науки, культури та освіти.

      З доповідями на конференції виступили: економіст Андрій Новак, професор Валерій Кирилюк, професор Віолета Федчишин, професор Анатолій Вівер, представник Європейської програми «Горизонт 2020» Айнарс Ланковскіс з Латвії, голова Спілки поляків Житомира Вікторія Лясковська та інші.

 

       У своїй доповіді директор нашої гімназії пані Валентина Дашковська  розкрила питання необхідності розвитку польсько-українських відносин у сфері освіти. Вона привела у приклад досвід приватної Лінгвістичної гімназії, яка тісно співпрацює з Генеральним Консульством республіки Польща в Києві, Спілкою Поляків України, польськими школами та вищими навчальними закладами Польщі. Випускники гімназії впродовж багатьох років вступають до польських ВУЗів. Для гімназистів проводяться групові поїздки до Польщі. Учні мають можливість щороку відпочивати та поглиблювати знання з польської мови в Польщі.

         

       Участю у такій конференції Валентина Петрівна вкотре підтвердила, що приватна Лінгвістична гімназія з кожним роком розбудовує міцний міст до європейської освіти в Україні.


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта