Відвідування гімназистами «Парку Щасливих Тварин ХІІ Місяців»

3 жовтня 2017 р.

 

Відвідування гімназистами

«Парку Щасливих Тварин ХІІ Місяців»

 

      У рамках туристично-краєзнавчої роботи в приватній Лінгвістичній гімназії 28 вересня та 3 жовтня відбулися дві автобусні екскурсії. Учні гімназії завітали до «Парку Щасливих Тварин ХІІ Місяців». Цей приватний зоопарк знаходиться у Вишгородському районі Київської області та займає 16 гектарів території. Гімназисти мали змогу побачити рідкісних тварин,  поспостерігати за їх іграми та весело провести час на свіжому повітрі.

     

      Зоопарк налічує більше сотні мешканців: від рідкісних птахів і гризунів до велетенських носорогів та ведмедів. Тут тварини відчувають себе дійсно комфортно та виглядають здоровими і щасливими.

      На виході до зоопарку гімназисти сфотографувались із гарбузами та солом’яними скульптурами тварин, посиділи на возі, повалялися в соломі та подумки перенеслись в українське село.

     

      У зоопарку учні мали унікальну можливість побачити насправді рідкісних та цікавих звірів. Трубкозуб, білоноса мавпа, білорукі гібони, білий лев, бенгальський тигр, альпака – це далеко не всі представники різноманітної та екзотичної фауни парку.

     

     

      Багатьом гімназистам дуже сподобалось годувати жирафу на прізвисько Дядя Жора, місцеву худобу, кіз та свиней.

               

       Напевно, найбільш цікавим атракціоном для учнів було спостереження за жвавим білоруким гібоном та енергійними білоносими мавпами, які ні на мить не переставали бавитися одне з одним, розважаючи допитливих гімназистів.

               

     Учні та вчителі не лише отримали незабутні враження, а й дізналися багато цікавого і нового про тварин, які живуть у різних куточках нашої планети.

   

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта