Випускний вечір 11 класу

26 червня 2018 р.

Випускний вечір 11 класу

 

      26 червня 2018 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося чудове свято - випускний бал!

      У фойє гімназії, прикрашеному барвистими кульками й розкішними квітами, зібралася вся дружна гімназійна родина на найголовніше шкільне свято. Свято, в якому сплелися воєдино радість і смуток, спогади й  мрії,   дитяча   безтурботність    і   відповідальність    за     життєвий     вибір.     А найочікуванішим цей день був, звісно, для наших випускників. Красиві, стильні, ошатні… Як швидко подорослішали тендітні красуні у вишуканих сукнях та змужнілі юнаки в елегантних костюмах… Здається, їм не віриться, що вже  час  відчалювати  від  берега  дитинства  і  рушати  в незвідане плавання – доросле життя.


   

      З вітальним словом до випускників звернулася директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська, яка привітала усіх з цією  важливою подією,  побажала  знайти  своє  покликання  й наполегливо крокувати до нових звершень. Валентина Петрівна вручила випускникам атестати зрілості та похвальні листи.

    Цей рік минув плідно для наших одинадцятикласників. Серед 14-ти випускників гімназії  – три золотомедалісти:  Мішкой Анастасія, Тараненко Софія та Кошова Поліна. Учні 11 класу стали переможцями районних, міських, міжнародних олімпіад, конкурсів та фестивалів.

        

      

      

      Насамперед випускники подякували  засновнику гімназії Валентині Петрівні Дашковській   за  можливість  навчатися   в  такому  чудовому  закладі, за тепло й  затишок,  за родинну атмосферу.  Вони подарували пані Валентині букет розкішних троянд та незабутню пісню.

            

                Привітав із цим незабутнім святом своїх  вихованців і куратор класу Бурков Павло Андрійович.   Він побажав випускникам впевнено йти в життя правдивою дорогою добра, розуміння та щастя і пам’ятати про тих, хто допоміг їм стати справжніми людьми. 

     Випускники   подякували   Павлу  Андрійовичу  за   турботу,  розуміння,   батьківське   тепло  й підтримку та подарували  пісню «Учитель наш».

      

      Зі словами вдячності звернулися випускники до вчителів, подякувавши за грунтовні знання, мудрі поради, любов і терпіння. Для всіх учителів пролунала чарівна пісня у виконанні одинадцятикласників, а букети троянд стали гарним доповненням до подарунку.

    

     

   Не оминули увагою випускники і найрідніших людей - дорогих батьків, які всі ці роки були поряд, допомагали долати труднощі, підтримували  та  оберігали від  життєвих негараздів.    Зворушливі     слова    вдячності      та любові гімназисти  висловили  поетичними  рядками  та піснею Кузьми Скрябіна «Мама». 



      Від імені батьків виступили Коротєєва Людмила Василівна і Тараненко Геннадій Володимирович. Вони благословили дітей на щасливу життєву дорогу, подякували Валентині Петрівні за чудові умови, які вона створила учням, за терпіння, розуміння та материнське ставлення до своїх гімназистів.

     

      Валентина Петрівна вручила батькам подяки за сумлінне виховання дітей.

    

     

     Насамкінець випускники підготували довгожданий прощальний вальс та фінальну пісню «Прощавай, гімназія моя…»

      

    

  Зичимо вам, шановні випускники, наснаги, витримки,
впевненості у власних силах, енергії й натхнення для майбутніх звершень!
У добру путь!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта