Новорічний концерт за участю учнів приватної Лінгвістичної гімназії

21 грудня 2017 р.


Новорічний концерт

за участю учнів приватної Лінгвістичної гімназії

 

    21 грудня 2017 року в приміщенні кінотеатру «Флоренція» відбувся новорічний концерт за участю учнів приватної Лінгвістичної гімназії. На свято була запрошена вся гімназійна родина, рідні люди та батьки гімназистів, вчителі й працівники гімназії.


   Розпочався концерт знаменитою на весь світ різдвяною композицією Миколи Леонтовича «Щедрик» у виконанні середньої групи хору учнів приватної Лінгвістичної гімназії, яка гармонійно переросла у барабанне дефіле гімназійного оркестру барабанщиків.

  

    Під звуки фанфар на сцені зявились Дід Мороз (вчитель біології Бурков Павло Андрійович) та Снігуронька (учениця 6-А класу Семерунь Даря), які поздоровили всіх присутніх з Новим роком та запросили до перегляду концерту.

    Учениця 3-А класу Бурлака Альбіна у супроводі молодшого хору приватної Лінгвістичної гімназії виконала пісні «Ave Maria» та «Hallilujah».

    

    Продовжили концерт учні 3 та 4 класів із яскравою піснею «По белому снегу идет Новый год».

    Незабутній сюрприз підготували для всіх присутніх наші найменші вихованці, виконавши номер «Зимові сонячні зайчики».

    

    Під оплески глядачів другокласники заспівали пісню «Здрастуй, зимонько».

    Учні 3-А класу вразили всіх вокально-хореографічною композицією «Зимовий сон».

    

   Гучними оваціями гості зустріли ансамбль гітаристів приватної Лінгвістичної гімназії. Гітаристи майстерно зіграли найвідоміший у світі новорічний музичний твір «Jillgle Bells».

    Учні 3-Б класу подарували глядачам незабутній танцювальний номер та пісню «В декабре на полянке лесной».

    

    Чудовий виступ продемонстрували учні 5 класу з піснею «Праздник Новый год».

   Приємно всіх здивувала Снігуронька, яка разом з ученицями 6-х класів виконала казкову новорічну пісню «Падают снежинки».

   

   Родзинкою свята став виступ учениці 5 класу Касьянової Кіри у супроводі середнього хору приватної Лінгвістичної гімназії з неперевершеним новорічним хітом Мераї Кері «All I Want for Christmas is You».

    

   А фінальним акордом концерту стала пісня «Новый год, Новый век» у виконанні всіх солістів гімназії, гімназійного хору, вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни та директора гімназії Дашковської Валентини Петрівни.

  

   Ми щиро дякуємо всім нашим маленьким артистам за такий чудовий виступ, вчителю музики Галанській Валерії Валеріївні та вчителю хореографії Яцківу Роману Ярославовичу за підготовку та організацію свята, а адміністрації кінотеатру «Флоренція» за гостинний прийом.


Вітаємо всіх з Новим роком!
Бажаємо щастя, родинного затишку і тепла,

щоб у новому році збувалися всі заповітні мрії!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта