День святого Миколая

19 грудня 2017 р.

День святого Миколая

 

      Одним із найулюбленіших свят дітей є День святого Миколая. Діти з нетерпінням чекають щедрого Миколая, напередодні пишуть йому листи, вивчають вірші та пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує  кожну  дитину.   Він  любить   усіх  людей   та   найбільше  - слухняних і добрих дітей.

  19 грудня 2017 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулася святкова лінійка з нагоди цього чудового свята. До гімназії завітав радник голови Деснянської в місті Києві державної адміністрації Фредюк Микола Миколайович, який привітав гімназійну родину зі святом та подарував авторські настільні розважально-навчальні ігри.  Директор гімназії пані Валентина Дашковська вручила Миколі   Миколайовичу грамоту «За багаторічну плідну  співпрацю, взаєморозуміння та взаємопідтримку».

    До привітань приєдналась і методист РНМЦ Управління освіти Деснянського району м. Києва, директор недільної школи «Благовіст» Красікова Галина Іванівна, яка побажала учням вірити у святого Миколая та його чудеса, творити добро і ділитися радістю з ближніми.

   Насамкінець директор гімназії Валентина Петрівна вручила кожному гімназисту солодкий подарунок від святого Миколая.

                    

                    

            

Бажаємо всім міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях,

 радості і безмежного щастя.

Нехай у ваших домівках панує мир і спокій!

Нехай Господь завжди оберігає вас!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта