Прощавай, Букварику! (свято в 1 класі)

18 травня 2018 р.

Прощавай, Букварику!

(свято в 1 класі)

 

         Як швидко проминув навчальний рік! Здається, тільки нещодавно наймолодші гімназисти сіли за парти, вперше відкрили підручники, несміливо почали виводити кумедні палички та гачечки в зошитах. І ось уже першокласники запрошують батьків та вчителів на свято прощання з найпершою книжкою кожного учня - «Букварем»! Декілька тижнів учні разом із куратором класу Ніколаєвою Оксаною Миколаївною, вчителем музики Галанською Валерією Валеріївною та вчителем хореографії Яцківом Романом Ярославовичем сумлінно готували концертну програму до цього свята.
    

       І от настав цей день! До 1 класу завітало багато гостей:  батьки, дідусі й бабусі, вчителі та адміністрація  гімназії. Урочисто  розпочали  дійство ведучі - Козлинська Дар'я  та  Зубенко Нікіта,   які запросили до класу головного героя - веселого Букварика (Петрика Луку). Діти зустріли його  веселою пісенькою «Мій Букварик».

     

       Та не встиг  розпочатися концерт,  як на сцені  з’явилася сама Шапокляк (Гончар Крістіна),  яка відібрала в Букварика всі літери. Невже свято не відбудеться?

     Ситуацію врятувала добра фея (Буренко Дар'я). Саме її чари та чудовий східний танок перетворили всі літери на квіти, і в залі ожила казка…

                         

         Гості свята потрапили в незвичайну країну, де зустрілися з прекрасними квітами (Гриньова Марта, Ксеник Владислав, Гулицький Денис, Лазаускас Тимофій, Зубко Руслан, Задворнов Тімур, Харченко Стефанія, Шарапова Софія, Мамрай Яна, Гавриш Ірина, Жирко Варвара, Клічук Нікіта, Нижник Кристина, Мартова Марта, Партола Віталій, Поміркована Валерія, Субота Єлизавета, Гомола Марія, Євтєєва Єлизавета). Діти підготували та розповіли віршики про квіти.

     

     

    Атмосферу казкової країни чудово відтворив молодший хор гімназії, який заспівав пісню французькою мовою. А потім учні подарували всім присутнім дивовижний танок «Вінок із квітів».

     

       Музичні дарунки підготували для гостей Субота Єлизавета, яка виконала на фортепіано українську народну п’єсу «Ой, лопнув обруч», та Поміркована Валерія, яка чудово заспівала пісню «Звіздар».

                     

       Продовженням казкового дійства стала інсценізація англійською мовою, яку підготували діти разом з талановитими вчителями: Горбенко Сніжаною Сергіївною, Співак Вікторією Юріївною, Тараненко Наталією Петрівною.

             

             

     Насамкінець учні виконали веселу пісню «Канікули! Ура!».

     Для першокласників це свято було надзвичайно хвилюючим.  Адже це був   не  просто  концерт,  а своєрідний звіт малюків про те,  чого вони досягли за цей рік. Наразі всі хвилювання позаду: свій перший іспит гімназисти здали на відмінно! Попереду на них чекають нові відкриття та досягнення!

 

   
G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта