Виступ артистів Національної філармонії України з концертною програмою «Музика Йоганна Штрауса»

18 квітня 2018 р.

 

Виступ артистів Національної філармонії України

з концертною програмою «Музика Йоганна Штрауса»

 

    18 квітня 2018 року в фойє гімназії відбувся виступ артистів Національної філармонії України з концертною програмою «Музика Йоганна Штрауса».

    Традиційно концерт розпочала заслужений діяч мистецтв України Світлана Корецька, яка розповіла про життя та творчі злети видатного композитора Йоганна Штрауса, про епоху, в якій жив митець, а також про його найвідоміші композиції.

       Учні та педагоги із   захопленням слухали музичні шедеври Йоганна   Штрауса   у виконанні      лауреата       міжнародних       та всеукраїнських  конкурсів - струнного квартета  "Каприз-Класік",   до складу якого входять наступні музиканти: керівник Леоніла Круглікова (альт), Тетяна Хоменко (перша скрипка),  Олександра  Савченко    (друга    скрипка),     Євгенія    Дячук    (віолончель).    А   супроводжував   виступ   ансамблю     грою     на цимбалах заслужений артист України Віктор Мацко.

      

      У виконанні талановитих музик прозвучали твори славетного Йоганна Штрауса: мелодії з оперет, різні варіації польки, знані у всьому світі вальси, бо ж недарма композитора ще за життя називали «королем вальсу».

                                   

     Концерт пройшов у атмосфері справжнього свята. Учні гімназії щиро дякували артистам за неповторну класику музичного мистецтва.
     

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта