Випускний вечір 9 класу

14 червня 2018 р

 

 Випускний вечір 9 класу

14 червня 2018 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи.

    

Розпочала свято директор і засновник гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала випускників зі святом, побажала їм гарної долі, удачі, досягнення поставлених цілей та бути вдячними батькам та вчителям, котрі вкладали у них душу. Валентина Петрівна вручила випускникам свідоцтва про базову освіту.

    

      Промайнуло дев’ять шкільних років, які були цікавими,  веселими, радісними,  а  інколи йне дуже. Але завжди поряд були учителі, друзі, які у скрутну хвилину вміли сказати потрібне слово, дати важливу пораду. Для кожного дев’ятикласника гімназія стала рідною домівкою. 

     

     Найперше  дев’ятикласники подякували   директору і засновнику гімназії Валентині Петрівні Дашковській за можливість навчатися у такому чудовому закладі, за тепло і затишок.  

      Як важливо для кожного у відповідальні хвилини бачити підтримку й розуміння найрідніших у світі людей. Тому слова любові та щирої вдячності адресували випускники своїм батькам, котрі прийшли підтримати дітей  та розділити радість такої урочистої події.  Випускники подарували батькам віршовані рядки, сповнені найніжніших почуттів.

    

    


Любі дев’ятикласники!

Бажаємо Вам зробити правильний вибір і продовжити навчання

у нашій дружній гімназійній родині!!!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта