Відкритий урок французької мови у 6-А класі

1 лютого 2018 р.

 

Відкритий урок французької мови у 6-А класі

 

     1 лютого 2017 року в рамках декади іноземних мов учитель французької мови Казьміренко Ольга Павлівна провела відкритий урок у 6-А класі на тему: «Риси характеру».

    Мета уроку – удосконалити уміння аналізувати прочитаний текст, розвивати комунікативні здібності та вести діалог. За допомогою зорових наочностей, аудіо- та відеозаписів учні ознайомились з новими лексичними одиницями.

     Впродовж уроку діти наполегливо працювали, повторювали нові слова за вчителем, виконували фонетичну зарядку, акцентуючи увагу на правильній вимові, читали текст та відповідали на запитання за змістом прочитаного. Неабияке естетичне задоволення учні отримали від прослуховування та співу пісні про характер людини.

    

    Завершальним етапом уроку стали захоплюючі розповіді дітей про свої сім’ї, характери всіх членів родини та навіть про домашніх улюбленців.

      

     Із гордістю можемо сказати, що учні бездоганно оволоділи матеріалом, за що отримали відмінні оцінки та задоволення від того, що вони стали ще на крок ближчими до досконалості у вивченні французької мови.




G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта