Співпраця приватної Лінгвістичної гімназії 

з Міжнародним освітньо-методичним центром «Пірсон-Дінтернал»

8 грудня 2016 р.

 


Співпраця приватної Лінгвістичної гімназії

з Міжнародним освітньо-методичним центром

 «Пірсон-Дінтернал»

 

       8 грудня 2016 року у Гранд Холі готелю «Хрещатик» відбулася урочиста зустріч учасників освітнього проекту «Pearson Partnership Schools – Партнерство в освіті».

     У зустрічі взяли участь представники освітньо-методичного центру «Пірсон-Дінтернал» та керівники провідних середніх навчальних закладів м. Києва. Нашу гімназію представляла та заступник директора з навчально-методичної роботи Ананьєва Марія Миколаївна.

    Наша гімназія   співпрацює            з Міжнародним освітньо-методичним центром «Пірсон» ще  з моменту свого відкриття,   з 2001   року.  У рамках співпраці Міжнародний освітньо-методичний центр надає гімназії повний методичний супровід із впровадження сучасних освітніх технологій з вивчення англійської мови у навчально-виховний процес; проводить науково-методичні та прикладні семінари, творчі майстерні, круглі столи для вчителів англійської мови; проводить інтерактивні демонстраційні уроки з професійними викладачами – носіями мови, конкурси, вікторини, олімпіади, надає учням гімназії консультації з питань підготовки до ЗНО.

Саме завдяки партнерству, наші вчителі володіють сучасними освітньо-методичними технологіями навчання учнів, а гімназисти  знають англійську на такому рівні, що дозволяє їм не лише вільно спілкуватися англійською мовою, а й здобувати перші місця на міських та міжнародних олімпіадах і вступати до кращих  вищих навчальних закладів України, Великобританії, США, Польщі та інших держав світу.

   За плідну співпрацю та якісну роботу щодо навчання учнів англійської мови, гімназію відзначено нагородою «Навчальний заклад – партнер Пірсон».
                         

     Представництво Pearson в Україні та компанія «Дінтернал-книга» подякували партнерським закладам за продуктивну співпрацю і побажали подальших успіхів у Новому 2017 році.


    

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта