Екскурсійна поїздка вчителів приватної Лінгвістичної гімназії
до Національного парку “Межигір’я”

30 вересня 2016 р.

 

Екскурсійна поїздка

вчителів приватної Лінгвістичної гімназії

до Національного парку Межигіря

 

 

    30 вересня 2016 року, напередодні Дня вчителя педагоги та вчителі гімназії зібралися на святкове чаювання. Директор гімназії Валентина Петрівна теплими словами поздоровила всіх своїх підлеглих із професійним святом. Вдячність гімназійному колективу та своїй мамі висловила дочка Валентини Петрівни, випускниця Лінгвістичної гімназії Ольга Гольцова. Також на свято завітав ще один випускник гімназії Пітатєлєв Ілля, який приєднався до привітань. Гімназисти приготували подарунок для наших учителів – вишуканий та смачний торт.

      

             


    Гімназисти приготували подарунок для наших учителів – вишуканий та смачний торт.

     Валентина Петрівна зробила креативний подарунок для вчителів – організувала екскурсійну поїздку до Національного парку «Межигіря».

    Вже за годину колектив гімназії дістався парку, який знаходиться на правому березі Дніпра в селі Нові Петрівці Вишгородського району. Ні для кого не секрет, що з 2002 по 2014 рік тут розташовувалася приватна резиденція колишнього президента Віктора Януковича, яка тепер відкрита для відвідування.

    При вході до парку нашу екскурсійну групу зустріла екскурсовод, яка розповіла багато цікавого про глибоке історичне минуле цієї місцевості. Виявляється, у ХVI столітті Межигір’я   було    духовним   центром    козацької  України.      А в 1770 році останній гетьман України Петро Калнишевський побудував тут Петропавлівську церкву.

     Під час прогулянки парком педагоги мали змогу побачити головну споруду резиденції екс-президента – «клубний будинок». Будівля виконана повністю з дерева та вражає своїми масштабами.

    Не можливо не звернути увагу на велику кількість витончених скульптур , що прикрашають територію парку.
          

    Вчителі не могли відірвати погляд від живої природи Межигіря. Мальовничі краєвиди національного парку вразили всіх своєю казковою красою.

    Досить велику територію Межигір’я займає зоопарк, де розташовані вольєри зі страусами, оленями, кенгуру, фазанами та іншими екзотичними тваринами. Парк прикрашають кілька штучних озер із лебедями, качками та різноманітною рибою. Крім того, тут можна побачити кроликів, які вільно бігають серед лісистої місцевості парку.
          

       Насамкінець подорожі педагогічний колектив гімназії відправився у кафе неподалік парку, де вчителі чудово провели час.
    

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта