Свято «Прощавай, Букварику»


25 квітня 2017 р.


                                   Свято «Прощавай, Букварику!»


Як швидко спливає час... Здається, ще вчора наші першокласники тільки прийшли до гімназії, а вже закінчують 1 клас. Яка це хвилююча мить! Із цього часу в житті дітей розпочинається новий відповідальний період, бо Буквар — це лише крок на шляху до Країни Знань.

    25 квітня у 1-му класі відбулося свято «Прощавай, Букварику!». Його з нетерпінням чекали не лише малята, а і їхні батьки. Під керівництвом куратора Пронюткіної Вікторії Євгенівни, вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни та вчителя хореографії Яцківа Романа Ярославовича діти  підготували цікаве театралізоване дійство.


  

    Ведучими на святі були Олефіренко Ліза, Ятченко Ліза, Тихий Андрій та Гоцуляк Олег. Як щирі господарі, вони привітали присутніх і запросили у чарівний світ казки.


     

  Першим на свято завітав лікаря Айболит, роль якого чудово зіграв Сіроштан Тимофій. Він перевірив, чи усі здорові, а також чи готові до свята. І лише після висновку всесвітньо відомого лікаря учні впевнено розпочали дійство.  Несподівано до зали, стурбований та втомлений, забіг Поштар Пєчкін, з роллю якого прекрасно впорався Марченко Михайло. Долаючи безліч перешкод, він приніс лист від Ярмолюка Ярослава (Букварика) із проханням врятувати його. І всі дружно вирушили на допомогу. Але не так просто було це зробити, оскільки на малюків-рятівників чекало безліч небезпек.


     

Спочатку їм зустрілися хитрі Лінь і Двійка, яких майстерно зіграли Гоменюк Ангеліна і Субота Катерина. Ці дві подруги намагалися переконати першокласників у тому, що краще відпочивати, аніж комусь допомагати.  Але сміливі друзі не піддалися на цю провокацію і поспішили далі.  Аж тут на їхньому шляху з’являється Відьма, яку блискуче зіграла Вілкова Валерія. Відьма придумала для дітей безліч важких завдань, вважаючи,  що діти не впораються з ними і Букварик залишиться у неї. Але не так вийшло, як вона собі напланувала. Справжня дружба, відвага та міцні знання врятували Букварика!


              

До свого друга Букварика на свято завітали Читанка, Математика, Рідна мова,  ролі яких  виконали Гапієнко Аліса, Харченко Марія, Стефанська Олександра. Вони побажали першокласникам гарно відпочити влітку та з новими силами прийти до гімназії, щоб мандрувати далі у Країну Знань.  Також на святі відбулася презентація літер алфавіту. Кожен учень намагався якомога краще представити свою літеру. Цікавинкою свята став танок учнів з літерами.  Закінчилося свято піснею «Прощавай, Букварику». Всі присутні отримали велике задоволення від свята.


           


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта