Випускний бал у початковій школі

24 травня 2017 р.

 

Випускний бал

у початковій школі


                  24 травня 2017 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося свято – випуск учнів 4-го класу. Роки у початковій школі для випускників не минули марно, адже діти навчилися писати, читати, рахувати, їм тут було весело і цікаво, вони й не помітили, як пробіг час. 

      Розпочала свято Ніколаєва Оксана Миколаївна – куратор юних випускників, яка була поруч із ними з першого дня навчання у гімназії. Вона оголосила про початок урочистого свята і представила ведучих Будзинську Олександру та Грановського Кирила,  які привітали всіх гостей та запросили на сцену однокласників для виконання традиційного випускного вальсу.

        З радістю на обличчі та бадьорим настроєм четвертокласники заспівали пісню «Діти сонця», а потім виконали сучасний запальний танок.

     


     

        

                      Учні згадали теплі миті життя, які їм подарувала молодша школа, перші труднощі, які вони долали разом із вчителями - вірними, світлими носіями мудрості та знань. Легшою стає життєва дорога, якщо поруч наставник від Бога. Звичайно ж, гімназисти не досягли б таких результатів, якби не клопітка праця  директора гімназії  Валентини Петрівни Дашковської, яка всі свої зусилля спрямовує на те, щоб діти почувалися в гімназії як удома. Учні подякували Валентині Петрівні за тепло і затишок родинного гніздечка, у яке вони щодня із задоволенням приходять, за добре і вічне, що сіє вона у їхні душі. У подарунок директору гімназії прозвучала пісня «Маленька страна».

     

       Валентина Петрівна привітала четвертокласників із чудовим завершенням початкової школи і дала настанови на майбутнє.

       Із найтеплішими словами подяки учні звернулися до куратора Оксани Миколаївни.       А вона побажала маленьким випускникам, щоб усі їх мрії збувалися і життя дарувало тільки радісні моменти.

       

        Потім гімназисти подякували всім вчителям за їхню турботу та небайдужість. У подарунок для всіх працівників гімназії прозвучала пісня у виконанні призерки багаточисленних конкурсів і фестивалів, учасниці телевізійних шоу «Голос.Діти» та «Україна має талант», учениці 4 класу Кас'янової Кіри.   

            Успіхи випускників – це, безумовно, заслуга не тільки вчителів, а і батьків - найближчих людей, які непомітними на перший погляд щоденними зусиллями допомагають дітям підніматися по сходинках знань. За   любов  і підтримку,  ніжність і ласку  гімназисти подякували батькам, заспівавши пісню «Квітка бажань».


    

        Музичне вітання подарувала усім батькам Седлецька Ліза. У її виконанні прозвучали  твори «Сонатіна» Муцио Клементі та «Вальс» Олександра Гречанінова.

        А Вахненко Катя підкорила присутніх своїми хореографічними здібностями, виконавши танок «Латіна-мікс».

       Оксана Миколаївна також підготувала подарунки для своїх вихованців. Кожен випускник 4 класу отримав від куратора медаль «За яскравий прояв особистості».  

       Завершальним акордом свята стала пісня «Хай живе надія».

Так майбутні пятикласники відсвяткували закінчення молодшої школи.

          Вітаємо випускників, зичимо успіхів та щасливої життєвої дороги!

  

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта