Конкурс читців поезії шістдесятників

«Поезія-це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…»

23 лютого 2017 р.

 

Конкурс читців поезії шістдесятників

«Поезія-це завжди неповторність,

якийсь безсмертний дотик до душі…»

          

       23 лютого 2017 року у 8 класі відбувся конкурс читців поезії   шістдесятників   «Поезія   –   це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…»

Насамперед варто сказати, що восьмикласники цікавляться процесами державотворення на різних історичних етапах становлення і розвитку України. І глибоко усвідомлюють роль митців слова в історії. Адже, як писала Ліна Костенко, «Поети –   це біографи народу…»   Гімназисти   у вивченні літератури не обмежуються творами навчальної програми. Для розуміння учнями історичної   епохи   учитель   української   мови   і літератури Пучок Юлія Вікторівна підготувала відеопрезентацію «Поети-шістдесятники».      

        Восьмикласники, відповідально готуючись до конкурсу, вивчили напам`ять  поезію Василя Симоненка, Ліни Костенко, Івана Драча, Василя Стуса, Бориса Олійника, Дмитра Павличка.  І кожен конкурсант заслуговував на перемогу!

     

     

      За  результатами конкурсу, третє місце посів Міша Дікмаров із поезією Василя Симоненка «Кривда», друге – Рибачок Ірина з поезією Ліни Костенко «Мати», а перемогла Смоленська Маргарита з поезією Ліни Костенко «Любов Нансена».


                                                      


Вітаємо переможців!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта