Поїздка гімназистів до Лондона

19 січня 2017 р.

 


 Поїздка гімназистів

до Лондона


 

    З метою підготовки учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції, активізації їх пізнавальної діяльності до вивчення історії, культури, побуту, звичаїв та традицій Англії була підписана угода про співпрацю між  Британським освітнім центром «East-West Bridge»   та приватною Лінгвістичною гімназією.
   

     У рамках співпраці у січні 2017 року відбулася поїздка групи гімназистів до Великої Британії. Британський освітній центр «East-West Bridge» знаходиться в 63-х кілометрах від  столиці   Англії,   у місті Вокінгем.

    Гімназисти проживали в резиденції Центру і були приємно вражені комфортними умовами, затишком, смачною їжею та увагою господарів.

       Кожного дня учні по 3 години вдосконалювали англійську мову з носієм мови сером Джоном. Уроки були надзвичайно цікавими та інформативними. Учні вивчали нову для них лексику,  співали  пісні разом  із учителем.   Під час уроків сер Джон постійно використовував інтерактивну дошку, влаштовував змагання між учнями.

      Невід’ємною частиною поїздки були екскурсії до Вестмінстерського палацу, Віндзорського замку, в Сент-Джеймський парк, у музей воскових фігур мадам Тюссо. Гімназисти відвідали знаменитий на весь світ комплекс із велетенських каменів під назвою Стоунхендж.

   

     Учні побували у фортеці Тауер, біля Букінгемського палацу, в музеї Гаррі Поттера, покататися на оглядовому колесі London Eye .

     

     

         

            По закінченню поїздки гімназисти отримали сертифікати центру «East-West Bridge»                 про проходження мовної практики з англійської мови.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта