Святкування 15-річного ювілею приватної Лінгвістичної гімназії

16 грудня 2016 р.

    

Святкування 15-річного ювілею

приватної Лінгвістичної гімназії

 

       16 грудня 2016 року наша гімназійна родина відсвяткувала свій 15-річний ювілей. Урочистості відбулися в Київському міському будинку вчителя. На наше свято завітали вельмишановні гості: освітянська еліта України, науково-педагогічна еліта, депутати Верховної Ради України, депутати Київської міської ради, представники влади, наші гості із Великої Британії, Польщі, Франції та Росії, діячі культури України, представники вищих навчальних закладів, члени Асоціації керівників навчальних закладів України та Асоціації керівників приватних навчальних закладів м. Києва, вчителі, батьки, учні та випускники гімназії.



   За 15 років роботи приватна Лінгвістична гімназія вийшла на орбіту всеукраїнського та міжнародного рівня. Гімназисти стали переможцями районних, міських та міжнародних олімпіад з англійської, української, польської,  французької, німецької та російської мов, математики,  фізики,  веб-дизайну, комп’ютерної графіки та анімації, історії та правознавства, біології та екології, образотворчого мистецтва та інших навчальних предметів, переможцями Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, різноманітних міських та міжнародних спортивних змагань, хореографічних та музичних конкурсів. Наші вокалісти здобули золоту, срібну та бронзову медалі на Всеукраїнському конкурсі «Діти сонця» в 2014р., отримали дипломи лауреатів 1-го та 2-го ступенів та дипломантів на Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос Країни» в  2016 році. Також гімназійний хореографічний ансамбль «Екстрим» посів 1-ше місце на Всеукраїнському конкурсі «Арт-весна».                                  
     Гімназія ввійшла в 50 кращих шкіл України і  в 2012 році за результатами ЗНО визнана найкращою серед 20-ти тисяч шкіл України з вивчення англійської мови. Випускники гімназії вступають до вищих навчальних закладів як України, так і Польщі, Великої Британії та Канади.


    Під звук фанфар та оплески глядачів свято розпочав ансамбль барабанщиків приватної Лінгвістичної гімназії, який виконав увертюру до опери «Кармен» Жоржа Бізе.

    

       Гімназійний хор виконав Гімн України.

    

     Під бурхливі оплески ведучі запросили на сцену засновника та  директора гімназії Дашковську Валентину Петрівну - людину творчу, креативну, ініціативну, завдяки титанічним зусиллям та самовідданій праці якої стало можливим становлення та розквіт приватної Лінгвістичної гімназії. У знак шани гімназисти вручили Валентині Петрівні букет троянд.

                         

 

    Першою до вітального слова була запрошена радник  Міністра   освіти     і науки України Логман Валерія Олександрівна.

 Вона зачитала привітання від Міністра освіти і науки України Гріневич Лілії Михайлівни. Пані Валерія вручила Валентині Петрівні Подяку Міністерства   освіти   і науки України    «За сумлінну   працю,   досягнуті   успіхи     у     справі        виховання     та навчання підростаючого покоління».                  

                  




     Наступною виступила заступник Міністра освіти України (1995-2000 р.р.), академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Савченко Олександра Яківна. Пані Олександра висловила найкращі побажання на адресу  гімназії   та особисто Валентині Петрівні.





  

 

       Зі святом усіх привітав депутат Верховної Ради України Княжицький Микола Леонідович, висловивши найщиріші привітання і вдячність батьківському та учнівському колективам приватної Лінгвістичної гімназії за самовіддану вчительську працю, сумлінне навчання та батьківську турботу.

 



     До вітального слова приєдналась депутат Київської міської ради Меліхова Тетяна Іванівна, яка подарувала авторську картину Валерія Фрончука із зображенням Троїцького храму.
       


   З теплими словами вітання виступила Голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім.Адама Міцкевича, заслужений діяч культури Польщі та України пані Ірена Гільова. Пані Ірена передала привітання від Генерального Консула Республіки Польща в Києві пана Томаша Дедерека та управління Київського Польського культурно-освітнього товариства ім.Адама Міцкевича. Вона побажала Валентині Петрівні, педагогічному та учнівському колективам  міцного здоров'я, успіхів у роботі та навчанні.


 

    Розділити з нами свято прилетіла  із  Лондона   засновник    і директор Британського освітнього центру «Іст-вест бридж центр» Олеся Шмиголь. Вона подарувала Лінгвістичній гімназії інтерактивну дошку та вручила Валентині Петрівні подяку «За плідний внесок у розвиток  міжнародної   співпраці з Великобританією, налагодження дружніх і партнерських відносин у педагогічній галузі на шляху до інтеграції в європейську систему освіти». Вона побажала Валентині Петрівні величезних успіхів  і   щастя,   а Лінгвістичній гімназії процвітання та подальшого розвитку.

        До палких привітань приєднався аташе з питань шкільної  освіти     Посольства Франції     в   Україні   месьє   Фабріс   Пьет.   Він подарував Валентині Петрівні квіти, висловивши щиру подяку за співпрацю та вагомий внесок у розвиток українсько-французьких зв’язків у галузі освіти.

                    


          Уже    13    років    наша   гімназія     співпрацює          з  Ломоносовською    школою    м. Москви. Щирі слова вітання пролунали від засновника та наукового керівника Ломоносовської школи, професора, доктора педагогічних наук, автора освітньої технології «Інтелект» Зіганова  Марата Олександровича.

      З 15-річним ювілеєм поздоровила педагогічний, учнівський та батьківський колективи гімназії та особисто Валентину Петрівну заступник начальника  Управління освіти Деснянської  районної в місті Києві державної адміністрації Шурко Олена Василівна, а радник голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Фредюк Микола Миколайович вручив грамоту від в.о. голови району Крохмалюка Віктора Васильовича «За сумлінну   працю,    досягнення     високої     майстерності     в професійній  діяльності  та   з нагоди 15-річчя навчального закладу». Методист Управління освіти Деснянського району в м. Києві  Красікова   Галина   Іванівна    подарувала   ікони    з благословінням на подальше процвітання гімназії.


                           

      Від Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України  привітав усіх з 15-річним ювілеєм заступник директора Інституту, кандидат педагогічних наук Головко Микола Васильович. Він вручив Валентині Петрівні грамоту «За багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток загальної середньої освіти, активну участь в апробації впровадження освітніх інновацій та сучасних методів навчання і виховання учнівської молоді»

  Президент Асоціації керівників шкіл України,  заслужений вчитель України,  кандидат  педагогічних наук  Онаць Олена Миколаївна також привітала всіх присутніх зі святом та вручила Валентині Петрівні      подяку       «За    самовіддану    і невтомну творчу працю, високий професіоналізм  та  вагомий  внесок  у  розвиток  освіти  України  та   з нагоди 15-річчя приватної

Лінгвістичної гімназії».

   

       Голова Асоціації приватних закладів освіти міста Києва Мовчун Олена Миколаївна вручила Валентині Петрівні Почесну грамоту «За багаторічну плідну співпрацю, високий професіоналізм, особистий внесок у створення позитивного іміджу освіти України та з нагоди 15-річчя заснування закладу». Пані Олена побажала гімназії успіху та процвітання, а Валентині Петрівні тепла вдячності від вихованців, які примножують здобутки гімназії та з кожним роком досягають нових вершин.

 

       Привітати Валентину Петрівну та колектив гімназії приїхала директор «Житомирського обласного ліцею для обдарованих дітей», заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук Корінна Людмила Віталіївна. Вона побажала гімназії  великих звершень і процвітання та вручила вітальний лист від   педагогічного   колективу    ліцею,   а також оберіг, зроблений руками ліцеїстів.       


       Від імені директорів шкіл Деснянського району м. Києва привітала   Валентину   Петрівну     директор      СЗШ   №207     Бєлкіна  Оксана Григорівна. Пані Оксана побажала Валентині Петрівні надалі впевнено тримати штурвал корабля під назвою "Лінгвістична гімназія", підкорюючи все  нові  і нові   горизонти,    а колективу гімназії - нових звершень у справі виховання та навчанні дітей.



         Окрасою свята стали виступи учнів гімназії.  Учні 3-го та 4-го класів подарували всім

присутнім чарівну пісню Лесі Горової «Дитячі мрії».

      


  Колоритний номер підготували учениці 2-А і 2-Б класів, які виконали пісню «Українська зима».

    


      Незрівнянний виступ подарувала всім присутнім старша вокальна група приватної Лінгвістичної гімназії, яка виступила з піснею “Thanks for the memories”.
      


    Незабутній музичний виступ усім гостям подарував ансамбль гітаристів приватної Лінгвістичної гімназії, виконавши композицію Лілії Герасимчук «Розмова» та кубинську румбу.
    


      Концертну    програму   продовжив    надзвичайно    енергійний   виступ   учнів  5-х класів   з піснею «Це моя земля».
    


        Гучними    оплесками глядачі зустріли учнів 1-3 класів, які виконали хореографічний номер «Тиха година».                 

    

 

         Кульмінацією свята став виступ директора гімназії Валентини Петрівни разом із   донькою Ольгою,  випускницею нашої гімназії, які   виконали пісню   Костянтина Меладзе «Опять метель».


      

         

     


      Квіти від сина Олександра, бурхливі оплески гостей та сльози радості стали безцінною винагородою за неперевершений виступ.

     Яскрава концертна програма завершилася виходом на сцену всіх гімназистів - учасників концерту, які разом із директором гімназії виконали колоритну фінальну пісню «Подивись на світ».

    На завершення Валентина Петрівна подякувала усім гостям за увагу,    теплі   слова    привітання     та  подарунки,  гімназистам  і художнім керівникам Галанській Валерії Валеріївні та Яцківу Роману Ярославовичу - за прекрасний концерт, а Київському міському будинку вчителя - за співпрацю у проведенні свята.


  

З Днем народження, гімназіє!

Успіхів та нових здобутків!


(Фотозвіт із святкування Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта