Співпраця приватної Лінгвістичної гімназії та школи №356 міста Варшави

10 -12 квітня 2017 р.



Співпраця приватної Лінгвістичної гімназії

та школи №356 м. Варшави


 

    Сьогодні Україна та Польща не лише сусіди, але і партнери, що спільно працюють в євроінтеграційному напрямку, обмінюючись досвідом та знаннями виховання полікультурної особистості.

      У рамках  такої  співпраці  в приватній Лінгвістичній гімназії розроблені  й  реалізуються  проекти співробітництва з польськими навчальними закладами, зокрема з школою № 356  м. Варшави, міжнародною школою «AWANS» м. Кельце Свєнтокшиського воєводства, Бурсою школьною м. Пулави Люблінського воєводства, Педагогічним університетом м. Кракова, Економічним університетом м. Кракова, Інститутом фінансів і права в м. Бєльсько-Бялей Сілецького воєводства.

  


                  











       10-12 квітня 2017 року на запрошення директора школи №356  м.Варшави учні приватної Лінгвістичної гімназії на чолі з директором Валентиною Дашковською відвідали цей навчальний заклад. Учні гімназії познайомилися із особливостями навчання польських дітей, а Валентина Петрівна мала змогу перейняти досвід польських колег.


          


  Враження та емоції, які  сповнили  учнів під час поїздки до Польщі, стали чудовим стимулом до подальшого сумлінного опанування польської мови у стінах рідної гімназії. 


     На вересень 2017 року планується дружній візит до нашої гімназії делегації учнів та педагогів школи №356 м.Варшави. Програма перебування гостей в Україні, крім знайомства із приватною Лінгвістичною гімназією та відвідування уроків, включає спортивні змагання, вивчення українських та польських народних танців, екскурсії по столиці України, відвідування театрів та музеїв Києва.

        Проведення даних заходів сприяє розвитку співпраці між приватною Лінгвістичною гімназією та школою №356 міста Варшави, українськими та польськими школярами, кращому пізнанню дітьми історії і традицій європейських країн, дозволяє відкрити доступ до мови та культури України та Польщі, спільно вирішувати проблеми майбутнього.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта