Святкова зустріч в Посольстві Республіка Польща з нагоди Дня св. Миколая

9 грудня 2015 р.  

 

Святкова зустріч в Посольстві Республіка Польща  

з нагоди Дня св. Миколая

 

          Уже стало доброю традицією  в Посольстві Республіка Польща до Дня святого Миколая організовувати свята для дітей польського походження.

        Цьогоріч свято відбулося напередодні Дня святого Миколая, 4 грудня у п’ятницю (католики відзначають День святого Миколая 6 грудня). На свято були запрошені діти працівників консульства Республіки Польща в Києві та Посольства Республіки Польща в Україні, які навчаються в  шкільному пункту консультаційному при посольстві Республіки Польща. Також на свято був запрошений син директора нашої гімназії Олександр_Дашковський, який вивчає польську мову та має польське походження.

   Привітав присутніх Надзвичайний і Повноважний Послол Республіки Польща в Україні пан Генрик Літвін. Він побажав усім здоров’я, щастя та успіхів. Під керівництвом пані Уршулі Петренко, директора шкільного пункту консультаційного при посольстві Республіки Польща в  Києві,  був організований концерт, у якому взяли участь майже всі учні цього центру. Вони співали пісні, розповідали вірші, виконували польські народні танці.

   

Hаприкінці свята діти отримали в подарунок від пана Посла книжки та солодощі.

                      

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта