Екскурсія на хлібокомбінат "Кулиничі"

4 квітня 2016 р.  

 

Екскурсія на хлібокомбінат "Кулиничі"

 

      04 квітня 2016 року  учні перших класів приватної Лінгвістичної гімназії вирушили на екскурсію на хлібокомбінат «Кулиничі», що знаходиться у селі Крушинка Васильківського району Київської області.

      На початку екскурсії дітей гостинно зустрів екскурсовод, яка ознайомила учнів з правилами поведінки на виробництві, а також запропонувала одягти спеціальні шапочки, бахіли та фартухи.

      Спочатку гімназистів запросили у цех замішування тіста, з якого комп’ютерні машини робили заготовки - «колобки»,  які на наступному етапі виробництва перетворювалися на рум’яні запашні хлібці.

      Потім учні перейшли до глядацької зали,  де переглянули фільм, у якому головний герой Планшетик у цікавій формі розповів про технологію випікання хліба. Учні побачили процес виробництва хлібобулочних виробів від замішування тіста до пакування готової продукції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Родзинкою екскурсійної програми став невеликий майстер – клас, під час якого діти відчули себе справжніми пекарями. Гімназисти із захопленням  взялися за роботу – ліпили з тіста рогалики з начинкою, якими згодом самі ж і поласували під час  влаштованого гостинними господарями чаювання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      На згадку про поїздку на хлібозавод  учні  придбали у фірмовому магазині смачні подарунки для рідних та друзів.

   

      Задоволені та радісні діти з подарунками повернулися до рідної гімназії і ще довго ділилися незабутніми враженнями з батьками.

                         Див. також екскурсія на хлібокомбінат "Кулиничі" у 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта