Весняний майстер-клас

2 березня 2016 р.  

 

Весняний майстер-клас

 

      Тепле весняне сонечко зазирає у віконця гімназії. Напередодні свята 8 Березня тут кипить робота. Ось першачки старанно виписують писаними літерами привітання рідним матусям, а тут другокласники розучують вітальні вірші англійською мовою. Старшокласники готують танцювальні та пісенні номери для святкового концерту. Та й  учні третього класу поставили перед собою цікаве завдання – приготувати мамам незвичайний дарунок.

      Під час майстер-класу діти самі творили маленьке диво – букет з яскравих тюльпанів з солодкою цукеркою всередині. Завдання виявилось непростим, адже треба було опанувати різні техніки та види робіт з гофрованим папером, мішковиною, нитками, стрічкою та гарячим клеєм. Аби досягти гарного результату, учням знадобилися старанність, наполегливість та взаємодопомога. І ось мета досягнута: на кожній парті у чудовому горщику ваблять око яскравими кольорами весняні квіточки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      А головне, дітлахи зрозуміли дуже важливе правило: аби подарувати комусь радість, не завжди треба шукати щось велике і коштовне. Адже найменша річ, зігріта власною любов’ю та працею, завжди перетворюється у справжнє диво.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта