Змагання "English is Fun" для 5 класу

17 березня 2016 р.  

 

Змагання "English is Fun" для 5 класу

 

       Протягом декади англійської мови було проведено багато цікавих заходів. Учні гімназії із задоволенням брали участь у дискусійному клубі, із захватом демонстрували свої знання під час відкритих уроків, змагалися в різних конкурсах. Малеча подорожувала на «Магічному Експресі» та виступала на святі для Вінні-Пуха і батьків.

 

 

 

 

 

 

 

 

       Учні 5-го класу креативно підготувалися до змагання “English Is Fun”, організованого вчителями англійської мови Горбенко Сніжаною Сергіївною, Блажкевич_Тетяною_Анатоліївною та Рай Ольгою Михайлівною. Діти розділилися на 2 команди - Fallen Аngel та Chemical Bubbles.

 

 

 

 

 

 

 

 

       Змагаючись, команди із захватом розгадували загадки, розкодовували листа, працювали над кросвордом, грали в особливі «Хрестики-нулики» та перевіряли свої граматичні навички. Журі було дуже складно визначити переможців, адже конкуренція виявилася жорсткою.

 

 

 

 

 

 

 

 

       Під час заходу учні повторити вивчений матеріал, навчилися працювати в команді. Та найголовніше, у них сформувалася позитивна мотивація до вивчення англійської мови.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта