Міжнародний екзамен з англійської (PTE) здаємо на відмінно!

15 жовтня 2015 р.

 

Міжнародний екзамен з англійської (РТЕ)

 здаємо на відмінно!

    У рамках співпраці приватної Лінгвістичної гімназії та Міжнародного освітньо – методичного центру Пірсон–Дінтернал 15 жовтня 2015 р. для учнів 9-11 класів було проведено  урок-тренінг зі складання  іспитів PTE (Pearson Test of English). Такий практикум дає можливість гімназистам отримати важливий досвід  у складанні міжнародного екзамену з англійської мови. Сертифікати  PTE  General мають міжнародне визнання.

     Методист центру Анна Шелест підготувала відповідні тренувальні завдання, які дали можливість старшокласникам перевірити свої знання з англійської мови на практиці – читанні частини тексту, письмі та аудіюванні. Методист розповіла про стратегію ефективної підготовки учнів до іспитів, про типові проблеми, які виникають в процесі виконання різних завдань, та шляхи їх вирішення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Гімназисти з інтересом виконували  завдання, і слід зазначити, що результати тренувального тесту були досить високими. Це свідчить про високий професіоналізм педагогів нашої гімназії та хорошу мотивацію старшокласників у вивченні англійської мови.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

      На завершення зустрічі пані Анна роздала учням буклети з інформацією про структуру та компоненти  РТЕ.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта