Участь директора гімназії пані Валентини Дашковської в урочистому прийомі з нагоди Національного польського свята - Дня Незалежності

11 листопада 2015 р.  

 

Участь директора гімназії пані Валентини Дашковської в

 урочистому прийомі з нагоди Національного

польського свята - Дня Незалежності

 

    11 листопада у залі прийомів готелю «Fairmont» відбувся офіційний прийом з нагоди 97-ї річниці Незалежності Польщі. Урочиста частина свята розпочалася з виконання гімнів Польщі та України. Гімни виконав молодіжний хор «Світоч» Ніжинського державного педагогічного університету ім. М.Гоголя. 

    

    _З вітальним словом до гостей звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Генрик Літвін.

      Пан Посол зазначив, що День Незалежності Польщі особливо ціниться не тільки поляками, що живуть на території Польщі, а й поляками, що мешкають за кордоном. Він сказав: «День Незалежності - то є свято, коли ми відчуваємо об’єднання усіх поляків, розсіяних по всьому світу.  Ми відчуваємо радість і гордість того, що  разом творимо не тільки польську реальність, а й реальність тих країн, в яких проживають поляки».

      На святі були присутні високопоставлені гості, серед яких були політичні діячі, діячі культури, мистецтва, освіти та інші. На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні пана Генрика Літвіна і пані Ганни Літвін в урочистому прийомі взяла участь директор нашої гімназії, голова партії поляків України в Деснянському районі м.Києва, член правління Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича, заслужений діяч культури Польщі пані Валентина Дашковська.

З Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні паном_Генриком_ЛітвінимПП

З першим помічником Посла Республіки Польща в Україні паном_Рафалом_Вольським

     З політичним діячем, міністром               закордонних справ України            2007-2009р.р.   Володимиром_Огризком 

ППЗ головою партії поляків України паном_Станіславом_Костецьким, головою Київського Польського культурно-освітнього товариства ім._А._Міцкевича  пані_Іреною_Гільовою

З Народною артисткою України Раїсою_Недашківською

 З донькою Ольгою, власницею модельного агентства “G&O model agency”

     Українці, які були присутні на святі, засвідчили свою повагу до братнього польського народу, висловили вдячність за те, що в нелегкий для України час Польща декларує і реалізує послідовну політичну, економічну й моральну підтримку незалежності України, прагне бачити її в колі європейської спільноти, ділиться досвідом розбудови демократії, утвердження європейських цінностей.

                                               

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта