Участь учителя німецької мови Маргарити Тернавської у семінарі на тему
«Практичне втілення принципу «автономного навчання»
на уроках німецької мови»

25 вересня 2014 р.                                

Участь учителя німецької мови

Маргарити Тернавської

у семінарі на тему

«Практичне втілення принципу «автономного навчання»

на уроках німецької мови»

 

      

       25 вересня 2014 року у приміщенні спеціалізованої школи №47 відбувся регіональний семінар для вчителів німецької мови на тему «Практичне втілення принципу «автономного навчання» на уроках німецької мови» («Autonomes Lernen im DaF-Unterricht»). Семінар був організований з ініціативи Національного педагогічного  університету імені М.П.Драгоманова та за участі  представник видавництва «Hueber Verlag» в Україні. У семінарі взяли участь учителі німецької мови з Києва та Київської області. Приватну Лінгвістичну гімназію на семінарі представляла учитель німецької мови фрау Маргарита Тернавська.

        У ході семінару представник видавництва «Hueber Verlag» фрау Ірина Михайлова розкрила основні принципи «автономного навчання» на уроках німецької мови і наголосила на необхідності розвивати в учнів здатність самостійно управляти своєю навчальною діяльністю. Таке управління стає можливим, коли учитель у процесі вивчення мови залучає учнів до самостійного пошуку інформації на задану тему і стимулює їхню пізнавальну активність.    

    

          Працюючи у творчих групах, учасники семінару змогли на практиці освоїти принципи  «автономного навчання», апробувати  метод «П’ять речень» (Die 5-Satz-Methode)  та метод «Коктейль-вечірка» (Die  Coctail – Party).

      

           Наприкінці заходу учасники висловили свої враження, побажання та пропозиції і отримали сертифікати про участь у семінарі.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта