Екскурсійна поїздка до дитячого міста професій «KidsWill»

8 квітня 2015 р.

Екскурсійна поїздка

до дитячого міста професій «KidsWill»

 

     Хто з нас у дитинстві не мріяв стати космонавтом, поважним лікарем, інженером, відважним пожежником чи безстрашним міліціонером? Безліч доріг ведуть нас у чарівний світ професій, без яких немислиме наше життя. Адже ніщо не звеличує людину так, як праця. Тому вибір майбутньої професії – справа дуже важлива!

     

     8-го квітня 2015 року учні приватної Лінгвістичної гімназії мали чудову нагоду відвідати дитяче місто професій «KidsWill». Тут діти проходили своєрідну профорієнтацію, ознайомилися з багатьма професіями. Вони навчилися будувати будинок, гасити пожежу, керувати літаком, брали участь у зйомках телевізійного шоу. Граючи у професії, вони здобули необхідні у сучасному світі навички, починаючи з ефективної взаємодії у команді та закінчуючи екологічним вихованням і фінансовою грамотністю.

       

       Під  час  екскурсії кожна дитина мала  можливість   на   деякий час відчути    себе   дорослою      і самостійною: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробити гроші та витратити їх на свій розсуд.

       

      

     Хочеться вірити, що кожен із наших гімназистів обере у майбутньому  ту професію, яка принесе йому задоволення і фінансову стабільність та  користь нашій державі.

     

     

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта