Урочиста лінійка, присвячена 70-річчю визволення України
від фашистських загарбників

7 листопада 2014 р.

 

Урочиста лінійка, присвячена 70-річчю

визволення України від фашистських загарбників

 

      Чим далі відходять у минуле суворі, трагічні й героїчні події Другої світової війни, тим відчутніше ми усвідомлюємо подвиг нашого народу в боротьбі за свободу і незалежність. Визволення Києва від окупантів є особливо яскравим етапом у боротьбі за Україну, за її майбутнє.

      7 листопада 2014 р. у приватній Лінгвістичній гімназії відбулася урочиста лінійка з нагоди 70-річчя визволення України та         71-річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

      Ведучі лінійки Вітенко Єсенія та Сугак  Іван передали  всю трагічність подій того часу. Учні гімназії Дашковський Олександр, Яровий Євгеній, Гончаров Серафим та Гузько Михайло розповіли усім присутнім про страхіття війни, про солдатів-визволителів, які всіма силами наближали Перемогу.

       

       Подвиг наших батьків і дідів, які здолали жорстокого ворога, відродили з руїн національну святиню — золотоверхий Київ, завжди буде для українців яскравим взірцем мужності та любові до рідної землі.

       Пам’ятаючи про криваву сторінку історії, неймовірно страшну ціну, яку заплачено за право бути вільним, вдячні нащадки завжди будуть пишатися подвигом борців за свободу України!

       На  завершення лінійки прозвучав духовний гімн України на слова Миколи Лисенка «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».

       Лінійку підготувала завідуюча кафедрою суспільно-гуманітарних дисциплін, вчитель-методист, відмінник освіти України Кандиба Людмила Іванівна.

 

    

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта