Відкритий урок у 6-му класі «Художній світ Васюківки»

5 березня 2015 р.

 

Відкритий урок у 6-му класі

«Художній світ Васюківки»

 

     5 березня у рамках декади української мови та літератури вчитель Бойко Юлія Павлівна провела відкритий урок у 6-ому класі на тему «Художній світ Васюківки» за творчістю видатного дитячого письменника Всеволода Нестайка. Урок проходив  у формі брейн-рингу – гри, у якій учасники, працюючи в командах, відповідають на запитання та виконують різноманітні завдання за лімітований проміжок часу. У грі взяло участь три команди шестикласників: «Розумні читачі», «Літературні ерудити» і «Літературні розумники».

     Учні поринули у світ таємниць і пригод: розшифровували закодоване послання, розгадували кросворди, добирали характеристики для персонажів твору «Тореадори з Васюківки». Одним із найцікавіших стало змагання на найкращого знавця прислів’їв та афоризмів про дружбу. Удома команди ретельно підготувалися до цього конкурсу, тому напружена боротьба тривала понад 5 хвилин. Учні називали все нові й нові прислів’я і приказки. Найбільш активними у цьому та інших змаганнях  були Марія Маслова, Катерина Голь, Ірина Рибачок, Марія Рак, Жигалюк Антон та інші. Хоча всі шестикласники продемонстрували відмінні знання художнього світу Васюківки, найкращою виявилася команда «Розумні читачі».

      

      Разом виконуючи завдання, допомагаючи один одному у командах, діти мали  чудову нагоду впевнитися, що «найбільший скарб – це дружба».

      

      Завершився урок веселою «Пісенькою про дружбу», словами з якої хотілося б нам побажати, щоб дружили «на землі» «і великі, і малі».

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта