Спілкування з носіями мови – запорука високого рівня у вивченні іноземних мов

3 вересня 2014 р.

 

Спілкування з носіями мови – запорука високого рівня

у вивченні іноземних мов

 

         У рамках співпраці приватної Лінгвістичної гімназії та освітньо-методичного центру «Pearson Dinternal»  у гімназії періодично відбуваються заняття, семінари, зустрічі з викладачами вищих навчальних закладів Англії, Франції, Канади, Польщі, Ірландії, Чехії та інших держав.

       3 вересня 2014 року відбулося чергове практичне заняття для учнів 11 класу, яке провів кваліфікований спеціаліст центру  «Pearson Dinternal»  Роберт Хартінган.

 

     Спілкуючись з паном Робертом, старшокласники нашої гімназії мали чудову нагоду почути живу англійську мову, поглибити та проявити свої знання у вивченні даного предмету. Урок пройшов жваво та цікаво. Професійна майстерність Роберта та захоплення учнів від спілкування з носієм мови, забезпечили дружню атмосферу, у якій гімназисти не лише продемонстрували набуті знання, а й виявили свій творчий потенціал у нестандартних ситуаціях.  Цьому сприяла й тема уроку «Освіта у Великобританії та Україні». Учні порівнювали систему освіти різних країн, висловлювали думки щодо навчання у школах та вузах закордоном та будували плани на майбутнє.

      

     

       На завершення Роберт відзначив високий рівень володіння англійською мовою наших старшокласників та побажав їм успіхів у навчанні.  

      Сподіваємось на подальшу співпрацю із представниками корпорації «Pearson Dinternal» та спільні проекти в майбутньому.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта