Відвідування гімназистами інтерактивної виставки «Казкові світи»

28 жовтня 2014 р.

 

Відвідування гімназистами інтерактивної виставки «Казкові світи»      

 

      Гімназисти, які цікавляться німецькою культурою, з нетерпінням чекали на  поїздку до Goethe-Institut  на виставку  «Казкові світи» і ця поїздка відбулась під час осінніх канікул,       28 жовтня 2014 р. Виставка «Казкові світи» приурочена річниці першої публікації збірки казок братів Грімм.

      Гімназисти дізналися багато нового про життя братів Грімм, про історію написання  казок. Неабиякий інтерес викликала у гімназистів експозиція виставки «Казковий ліс», що складається з семи різних казкових станцій, мандруючи якими учні мали змогу висловити своє ставлення до улюблених героїв  казок, до чаклунів та відьом, поміркувати про магію та ворожіння, а також перевірити свої знання, виконавши відповідні завдання.  Гімназисти активно долучалися до дискусій німецькою мовою і почувалися досить впевнено.

       

      Наймолодші учасники екскурсії, учні 5-го класу, відвідали виставку разом з батьками. Вони зацікавлено знайомилися з інтерактивними скринями та скарбами, які були в них заховані, малювали, гортали книжки, спілкувалися.

      

      Відрадно, що наші гімназисти  продемонструвати високий рівень володіння німецькою мовою, дізналися багато нового  про братів Грімм та їхню творчість.

     Тож нехай ця подорож у світ німецької казки стане для гімназистів хорошим стартом до вивчення культури інших народів, що збагатить їх не тільки інформаційно, а й духовно.

                                       

                                            Успіхів і натхнення вам, юні гімназисти!!!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта