"Родина - зірка єдина" (родинне свято у 2 класі)

26 травня 2015 р.

"Родина – зірка єдина"

(родинне свято у 2 класі)

 

“Родина”, “рід”, які слова святі!

Вони потрібні кожному в житті…

 

     Саме такими словами розпочали своє свято другокласники, адже воно було присвячено сім'ї  - одному з найважливіших понять у житті кожного з нас. Цього разу дійство зібрало багаточисельну глядацьку аудиторію найдорожчих для учнів людей: матусь, татусів, бабусь та дідусів.  Для них гімназисти та куратор класу Ніколаєва Оксана Миколаївна підготували дуже багато добрих щирих слів та сюрпризів. А першим подарунком став запальний сучасний таночок у виконанні дітей 2-го класу (постановка лауреата міжнародних конкурсів, хореографа гімназії Яцків Роман Ярославович).

     

    Перша наша усмішка, перші наші слова, перші наші кроки-до мами.  Отже й перші вітальні слова гімназистів на святі були адресовані рідним матусям. А музичним сюрпризом для них стало виконання «Пісні про маму».

      

   Після веселого віршика про те, як помінялися місцями мами та доньки, що розповіла Саша Будзинська, на матусь чекала  приємна несподіванка – конкурс «Скоромовка».

      

    А наступне випробування чекало вже на татусів.  Надути повітряну кульку, намалювати на ній веселу мармизку та назвати своє творіння - ось перше завдання. Невже так просто? А ось і ні! Тепер наші конкурсанти  перетворюються на хор, якому потрібно експромтом виконати пісню «Татко може». Відому всім мелодію активно підхоплюють й глядачі.

      

    Не залишилися без уваги  дорогі бабусі та дідусі. Другокласники підготували для них теплі слова вітання та музичну композицію, яку виконали  під керівництвом заслуженої артистки  естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни.

     

     Веселу атмосферу  підтримали й учасники жартівливих конкурсів «Стрічечка», «Чомучка», «Олівець-малювець», «Танцювальний марафон».

     

     

     

     Під час свята було презентовано відеопроект «Знай наших!», який розповів про  захоплення та досягнення кожного учня. Виявляється, серед наших другокласників   є юні спортсмени, талановиті майстрині та художники, конструктори та артистки. А Ліза Седлецька і Ліза Маслова, що займаються на фортепіано лише перший рік, виконали для гостей чудові музичні п’єси.

     

     Завершили свій виступ гімназисти фінальною піснею «Подари улыбку миру». Свято добігло кінця. Проте цього разу воно залишило по собі незвичайне враження. Адже кожна учнівська сім'я  долучилася сьогодні до великої школи - родини, до атмосфери затишку, тепла та єднання, що завжди панує у приватній Лінгвістичній гімназії. 

    Наприкінці свята директор гімназії Валентина Петрівна подякувала учням за такий прекрасний концерт, а куратору класу Оксані Миколаївні – за чудову організацію свята.

     

 

Сім’я, родина в кожного хай буде,

В ній стільки щастя, мудрості й тепла!

Живіть щасливо на землі цій, люди,

Й щоб доля ваша світлою була!

 

 

(Фотозвіт із родинного свята у 2 класі Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)       

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта