Вшанування пам'яті В’ячеслава Чорновола

25 березня  2015 р.

Вшанування пам'яті

В’ячеслава Чорновола

 

     25 березня 2015 року вчителі, учні та батьки приватної Лінгвістичної гімназії  вшанували світлу пам'ять видатного українського політичного  діяча, колишнього лідера Народного Руху України В'ячеслава Максимовича Чорновола.
      Саме в цей день, 25 березня 1999 року, за нез’ясованих обставин В'ячеслав Максимович загинув в автокатастрофі на шосе під Борисполем. У день 16-ї річниці з дня загибелі біля пам’ятника В'ячеславу Чорноволу, що  знаходиться на перехресті вул. Грушевського та Музейного провулку, зібралися представники громадськості, щоб вшанувати його пам'ять.
     Перед присутніми виступив теперішній лідер Народного Руху України Василь Куйбіда, який у своїй промові сказав, що В'ячеслав Чорновіл був і залишається нашим національним лідером. На його думку,  якби  В.Чорновіл став Президентом, то Україна давно вже увійшла б до складу Європейського Союзу  і  не було б тих трагічних подій, які ми маємо сьогодні в державі.
    Вшанувати пам’ять В. Чорновола прийшли й учні гімназії на чолі з директором Валентиною Петрівною. Гімназисти поклали квіти біля пам’ятника видатному політику, публіцисту, державотворцю.

 

  

 

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта