Танцювальний карнавал. Виступ артистів Національної філармонії України

21 квітня 2015 р.

Танцювальний карнавал.

Виступ артистів Національної філармонії України

 

     Уже стали доброю традицією музичні зустрічі артистів Національної  філармонії України з великою гімназійною родиною.  Чи то з нагоди певного свята, чи то просто тематичні концерти, та щоразу це чудовий настрій, пізнавальний матеріал, заряд бадьорості та  позитивні емоції.    

      Цього разу до гімназії артисти завітали з концертною програмою «Танцювальний карнавал. Танці народів світу». Незмінна ведуча програми, заслужений діяч мистецтв Світлана Корецька привітала присутніх, подякувала за запрошення і «запросила» гімназистів у танцювальну подорож.  Цікаву розповідь пані Світлани гармонійно доповнювали танцювальні номери у виконанні ансамблю балету «Терен», а саме: запальний  грецький танець «Сіртакі», індійський народний танець, японський танець  квітів та запальне аргентинське танго.

      

     

       

      Також у програмі концерту прозвучала пісня Мішеля Леграна «Я буду чекати тебе» у виконанні лауреатів міжнародних конкурсів: солістки Руслани Шишкіної та піаніста Володимира Кнорозока, який також приємно здивував усіх присутніх виконанням відомого хіта Консуело Веласкеса «Bésame mucho».

      

      Бурхливими оплесками дякували присутні артистам Національної філармонії за приємні хвилини зустрічі з прекрасним, за можливість зануритися у світ мистецтва.

(Фотозвіт із танцювального карнавалу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта