Свято Миколая у 1-му класі

19 грудня 2014 р.

Свято Миколая у 1-му класі

 

    Одним із найулюбленіших свят дітей є Свято Миколая. Його відзначають в Україні 19 грудня. Діти з нетерпінням чекають щедрого Миколая, напередодні пишуть йому листи, вивчають вірші та пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Він любить усіх людей, та найбільше - слухняних і добрих дітей.

    Завітав святий  Миколай і у приватну Лінгвістичну гімназію на святковий концерт. Спочатку у віршованій формі його привітали Безлегкий Дмитро, Кіцул Марія та Волошинов Олександр.

       

    А потім учні 1-го класу дружно заспівали пісню «Ходить по землі Святий Миколай». Почувши таку чудову музику, до гімназії прилетіли  янголи (Мороз Андрій, Сінченко Макар, Сіненко Віктор, Редько Ілля, Нікульніков Ренат та Середа Іван) і зірочки (Гузько Ксенія, Ладигіна Євгенія, Кабакова Анастасія, Черторийська Анастасія і Кутова Поліна), які теж захотіли взяти участь у нашому святі.

      

      

     Не забарилась зі своїм списком скарг для Миколая і Ябіда, роль якої зіграла Тихончук Анастасія, але Святий Миколай (Ковриженко Даниїл) пояснив їй, що бути ябідою – гріх, та запропонував взяти участь у святі разом з іншими дітками.

      

    Суслов Данііл, Тесленко Аделія, Лозовацька Марина розповіли гостям та Миколаю чудові віршики, а  Гузько Ксенія подарувала пісню «Нічка-чарівничка».

     

      

     На завершення свята першокласники заспівали пісню «Ой хто, хто Миколая любить».

      

     Після свята всі учні отримали солодкі подарунки від Миколайчика.

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта