День учнівського самоврядування

19 березня 2015 р.

 

День учнівського самоврядування

 

      19 березня у гімназії пройшов День учнівського самоврядування. У цей день учні спробували свої сили в ролі кураторів та учителів. Вдалими виявилися уроки, проведені  не лише старшокласниками, а й учнями початкових класів.

      Велика кількість гімназистів виявила бажання викладати англійську мову. Так Глушковська Лілія (7 кл.) і Соловей Кароліна (7кл.) проводили урок у 6-му класі;  учениці 5-го класу Пеліновська Вероніка, Олещенко Дар'я, Олещенко Анастасія, Пінчук Євгенія та Круцюк Андріана готували уроки для учнів 3-го класу; третьокласниці Романчук Дарина, Сиваченко Єлизавета та Семерунь Дар'я дублювали учителів, що викладають у 2-му класі,  Шепітько Марія (7кл.), Клименко Анастасія (4кл.), Рибачок Ірина (6 кл.),  Щербак Юлія (9 кл.) та Закурдаєв Костянтин (10кл.) проводили уроки для свої однокласників.

       

       

     Найкращими вчителями-дублерами української мови та літератури були учениці 11-го класу Заєць Катерина і П'ята Юлія, які підготували уроки для учнів 10-11 класів, та учениця 6 класу Маслова Марія, яка провела урок для учнів свого класу.  

      

      Учні 6-го класу Голь Катя , Свідерська Софія  та Вериженко Святослав професійно впоралися із викладанням  французької мови у 5 класі, а  учениця 9-го класу Вітенко Єсенія провела чудовий урок з німецької мови для учнів 8-го класу.

      Знаннями з географії ділилися учениця 9-го класу Сірош Євгенія та учень 8-го класу Журавель Микита, які підготували цікавий матеріал про природні зони Євразії для учнів 8-го класу.

      Урок математики для учнів 4 класу провели п’ятикласники Людвиченко Всеволод, Пестрецов Станіслав, а для 6 класу – учениці 7 класу Ірхова Ксенія, Соловей Кароліна та Глушковська Лілія.

     

     Учителями-дублерами світової літератури в 6-му класі були Рак Марія та  Смоленська Маргарита, у 7-му класі – восьмикласниці Коротєєва Анастасія та Нікульнікова Тіїсія, у 5-му класі – семикласниці  Ірхова Ксенія і Синявська Катерина.

      Кураторами  3 класу попрацювали учні 4-го класу Яценко Гліб, Клименко Анастасія, Антоненко Катя та Кристя Аліса. Також п’ятикласниці  Лях Софія та Крапивенко Уляна  попрацювали кураторами 1-го класу.

      

 

    Не обійшло самоврядування увагою і посаду охоронця. У цей день забезпечував порядок у гімназії учень 11-го класу Андреєв Сергій, який старанно виконував свої обов’язки.

    День промайнув швидко. Після уроків гімназисти ділилися враженнями та набутим досвідом. Учителям цей день дав можливість сісти за учнівські парти та повернутися в дитинство.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта