Засідання експертних груп на тему «Що я знаю про Європу?»

18 лютого 2015 р.

 

Засідання експертних груп на тему

«Що я знаю про Європу?»

 

 

    У рамках декади іноземних мов 18 лютого 2015 р. вчитель німецької мови Тернавська Маргарита Дмитрівна провела серед учнів 7-10 класів засідання експертних груп на тему «Що я знаю про Європу?».

    Тема Європи сьогодні, як ніколи, є актуальною. Усі ми – європейці, а чи багато нам відомо про Європу? Наші гімназисти вирішили перевірили свої знання і позмагатись між собою в експертних групах.

     Спочатку учні згадували визначних європейських особистостей та європейські міста і за результатами відповідей сформували асоціограми – групи із картинками – образами міст і видатних діячів.

     Учні дізнались багато нового про історію і культуру Європи. А швидко запам’ятати великий обсяг нової інформації їм допоміг прийом «Coctail Party». Учасники отримували по одному реченню, що містило якийсь цікавий факт про Європу, ознайомлювались із ним та передавали колегам по команді. Після обміну фактами кожна група повинна була пригадати і записати максимальну кількість речень, які вони прочитали. Таким чином завдяки колективній роботі учні вивчили за 5 хвилин текст із 10 речень!

      

 

   Також учні прослухали пісню німецької групи Рапукацйон «Столиці Європи» («Hauptstaedte Europas»), а потім дружно встановлювали відповідності між державами та їхніми столицями.

    Учні продемонстрували чудовий рівень німецької мови, знання з географії, історії та інших навчальних дисциплін.

 

 

  Тож будьмо відкритими до знань, обмінюймось ними, вдосконалюймось!

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта