Різдвяна зустріч у Посольстві Республіки Польща

15 грудня 2014 р.

 

Різдвяна зустріч

у Посольстві Республіки Польща

 

 

    Напередодні католицького Різдва 15 грудня 2014 року в Посольстві  Республіки Польща  відбулася різдвяна зустріч з представниками Київського польського консульського округу. На запрошення Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Польща в Україні пана Генрика Літвіна та його дружини пані Анни Літвін у Різдвяній зустрічі взяла участь директор нашої гімназії пані Валентина Дашковська. 

      Традиційно на Різдво Христове (Boże Narodzenia) католики обмінюються оплатками (хлібцями) і складають один одному побажання. Саме так було під час зустрічі у Посольстві. Усі присутні ділилися оплатками, щиро вітали один одного і бажали Божого благословіння.  

З членами Спілки Поляків України

З Генеральним Консулом Республіки Польща в Києві паном Рафалом Вольским

З Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Польща в Україні паном Генриком Літвіним

З заступником голови Польського національно-культурного товариства "Згода" паном Вадимом Покидко

       

      Господарі зустрічі пан Посол та його дружина побажали всім міцного здоров’я, радості, щастя, веселих свят та спокою на українській землі.  

    Присутній на святі архієпископ Києво-Житомирської Єпархії  Петро Мальчук сказав: «Я маю честь освятити сьогодні різдвяний оплаток. Хочу подякувати  працівникам Посольства Польщі на Україні за  величезну роботу щодо встановлення міжнародних стосунків між нашими державами».   

     Ансамбль пісні та танцю «Поляни з-над Дніпра» («Polanie znad Dniepru») виконав автентичні польські різдвяні колядки, новорічні пісні.

 

 

     

     

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта