Екскурсія до Гете-Інституту

14 жовтня 2014 р.  

     

Екскурсія до Гете-Інституту

 

        Традиційно на початку осені в Україні проходять Тижні Німеччини, під час яких усі охочі  мають чудову нагоду взяти участь  у різноманітних заходах, які пов’язані з німецькою культурою, традиціями та мовою. Тож і цього року із 26 вересня по 14 жовтня 2014 року у найбільших містах України пройшли традиційні німецькі тижні. У рамках такого культурного проекту відбулося близько п’ятдесяти мистецьких заходів: музичні вечори, конференції, інсталяції, подіумні дискусії, екскурсії до Гете-Інституту тощо. Така насичена програма стала можливою за активної підтримки Посольства Німеччини в Україні та Німецького культурного центру Гете–Інституту. Учні нашої гімназії, які вивчають німецьку мову, зацікавились проектом і з-поміж численних заходів обрали екскурсію до  Гете-Інституту.

       Така екскурсія відбулася 8 жовтня 2014 року. В інституті їх зустріла фрау Анна Журавльова й ознайомила з роботою відділу «Інформація та бібліотека». Гімназисти з цікавістю оглянули країнознавчі  медіа-матеріали і посібники для вивчення німецької мови. Особливий інтерес в учнів викликали розвивальні ігри для дітей. Фрау Журавльова розповіла гімназистам про проекти, які реалізує Гете-Інститут, і запросила до участі в них.  

      На згадку про екскурсію кожен учень отримав приємний сувенір: ручку, браслет або значок. Діти були дуже задоволені поїздкою, бо провели час цікаво і з користю – закріпили навички спілкування німецькою  мовою та поповнили свою скарбничку знань німецької культури.  

 

       

       Враження й емоції, які  сповнили  учнів під час поїздки до Гете-Інституту, стали чудовим стимулом до подальшого сумлінного опанування німецькою мовою у стінах рідної гімназії.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта