Великодня зустріч у бібліотеці ім. А.Міцкевича

14 квітня 2015 р.

 

Великодня зустріч у бібліотеці ім. А.Міцкевича

 

      У залі Київської бібліотеки ім. А.Міцкевича зібралися члени Київського польського культурно-освітнього товариства ім. А.Міцкевича, а також запрошені гості, щоб відзначити Великдень згідно з християнськими традиціями та звичаями.

     На це свято завітав отець Войчех Сурувка, директор Інституту релігійних наук  св. Томи  Аквінського   в   Києві.    Він   прочитав  молитву   і благословив великодній стіл, який приготувала берегиня польської культури, одна із старійшин товариства – Хелена Завадська, котра святкувала в цей весняний день ще й свій ювілей.

     Голова товариства Ірена Гільова подякувала шановному зібранню, а особливо молоді, яка нещодавно поповнила ряди товариства, за активну участь у популяризації польської культури.

    На цій зустрічі були також присутні директор нашої гімназії пані Валентина Дашковська та вчитель французької мови пані Надія Ганщук (Криштальська). Валентина Петрівна привітала присутніх зі світлим святом Великодня,  побажала усім здоров’я, успіхів та благополуччя.

     

     За багатим великоднім столом гості спілкувалися на актуальні теми, а також мали можливість пригоститися  великодньою паскою та іншими стравами, приготовленими  з  властивою для поляків щедрістю.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта