"Творча майстерня"

12 листопада 2014 р.

 

«Творча майстерня»

 

      Натхнення, творчість та фантазія знадобилися третьокласникам аби виконати непрості завдання вчителя  Омельчук Вікторії Євгенівни.

    Гімназистам було запропоновано створити власну абетку зі слів, які вони вважають найважливішими або найцікавішими в українській мові, а також скласти невеличкий твір на тему «Яке слово для тебе наймиліше?»

     Переможцями серед авторів абетки одностайно визначено Вітенко Леоніда та Костенкова Сильвестра, які підібрали слова, що пов’язані з історією українського народу та нашої держави.

     А ось і декілька творів-мініатюр учнів 3 класу: 

             Семерунь Дарія

       «Слово «мама» для мене наймиліше. Мама -  найголовніша людина у житті. Вона допомагає у складні хвилини. Піклується про тебе кожен день. Мами дарують нам свою любов. Їм треба завжди допомагати! Я шаную свою маму за те, що вона дуже мила і добра. Всі мами багато працюють на роботі і вдома, але вони намагаються приділяти увагу своїм дітям. І мені дуже хотілося, щоб у кожної дитини з інтернату з’явилася мама» 


        Сиваченко Ліза

     «Слово «мова» для мене наймиліше. Коли я розмовляю українською мовою, то відчуваю себе справжньою українкою. Прокидаючись зранку, я радію, що я українка. Я люблю Україну і пишаюся, що народилася у цій країні»  

 


         Сергеєва Женя

      «Слово «Батьківщина» для мене наймиліше. Це  місце, де людина народилася. У кожного одна Батьківщина. Я вважаю  Україну найкращою країною у світі. Вона красива в різні пори року своїми широкими степами, зеленими лісами, повноводними ріками. Зараз моя Батьківщина знаходиться у стані війни. Я дуже переживаю за наших солдат та мрію про мир.» 


 

      

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта